Milyen jutalomfalatot válasszak?
Kölyök tacskónak keresek jutalomfalatot, amivel tanítgathatnék neki néhány dolgot.
Mit ajánlotok? Olvastam itt több válasznál a párizsit... de a párizsit kiszagolja hogy van nálam és semmit nem hajlandó csinálni,m csak követeli a párizsit.
Minden kajanal ez lesz ha kiszagolja, kell neki.
Ha dolgozik erte kaphat.
Addig ne add oda neki,amig nem csinal ra valamit.
Valaki sajtot szokott.Vannak előre gyártott szárított állathúsosak egy ilyen vadászkutyának főleg bejönne.
Párizsit én nem szeretem,pont azért mert a kezemnek is olyan szaga lesz és akkor nem a kéz mozdulatra figyel hanem a kezemet akarja megszagolni/megnyílni.
Ha a kutyád ennyire haspók, a tápjával is taníthatod.
Szerintem a probléma inkább az, hogy ritkán jutalmazod, így nem érti, hogy mi van és inkább "kikapcsol" és követelőzik. Már a részeredményeket is jutalmazd és csak pár percet gyakorolj egyhuzamban. Ha pl meg akarod tanítani, hogy feküdjön a lábtörlőre, már azt is jutalmazd az elején, hogy egyáltalán hozzáért, ne várd el rögtön, hogy fél percig tartsa a pozíciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!