Csivava miket ehet? illetve milyen jutalomfalatot kaphat?
Amit bármilyen másik kutya. A tápon kívül kaphat bizonyos zöldségeket, gyümölcsöket, pl az almát nagyon szeretik. Néha kaphat egy kis tojást, van aki nyersen adja a kutyájának, én csak főve merem. Illetve kefírt vagy natúr joghurtot. Persze mindenből mértékkel.
Én jutalomfalatból a természetes szárított húsokat szoktam adni, nem ilyen préselt, adalékanyagos cuccokat. Pl szárított kacsamell.
Hé! Egy csivava csak Alaszkában fogott jávorszarvast és frissen fogott lazacfilét ehet !!!
Nehogy tápot merészelj adni neki, mint valami kutyának !!!!
Csontot pl semmilyen kutyának nem adnék.
Ott a száraztáp rágásra, és a játékai amiből szintén árulnak direkt olyan darabokat amik a fogkövesedést előzik meg.
Szárított bőrből lévőt simán ehet, azt én is szoktam adni a kutyámnak, az megpuhul miközben nyammog rajta.
De az nem ugyanaz mint a csont. Az nálam tiltólistás, én ilyen parás gazda vagyok, nem kockáztatok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!