Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan kell meggyőzni egy...

Hogyan kell meggyőzni egy tenyésztőt, hogy én vagyok az ideális vevő és mindenképp eladja nekem egy kis kutyát? mikre kell figyelni? milyen beugratós kérdéseket dobnak be?

Figyelt kérdés
2021. szept. 8. 17:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Kamuzni nem érdemes, úgyis átlát rajtad. Momdd az igazat, készülj fel az adott fajtára, ha alkalmas vagy, kapsz kutyát
2021. szept. 8. 21:00
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Többmondatos bemutatkozás, mennyire ismered a fajtát, mi a célod a kutyával, milyenek az életkörülményeid. Ezeket már jó ha előre megírod. Mindenre rákérdezhetnek, főleg ha a földtől elrugaszkodott tenyésztőt fogsz ki, akkor még a bugyid színe is fontos lesz. És szeretik ha nem azzal kezdesz, hogy mennyi az ára. Sok tenyésztőnél olvastam, hogy ha már ezzel indítanak akkor egyből törlik az üzenetet.

Én épp ezek miatt vettem a második kutyámat külföldről, mert nem volt már kedvem magyar tenyésztőnek "nyalni" ahhoz hogy legyen ilyen kutyám (ritkább fajta itthon). Ott valahogy érdekes módon egyből mondta a tenyésztő, ennyi az ár, ez és ez a szülők törzskönyvei, kiállítási eredményei, szűrései, videók, képek már az első levél után.

2021. szept. 8. 21:21
 13/14 anonim ***** válasza:
49%

Ismered az adott fajta mozgasigenyet.

Bemutatod a munkad/jovedelemforrasod es az ehhez kapcsolodo idobeosztasod. Mennyi idod jut a kutyara naponta.

Mivel gondolod etetni,megvan-exaz anyagi keret.

Hova mennyit vinned.

Mit sportolsz milyen gyakran. A kutya reszt tud-e venni benne. Vagy ha,nem,akkor h garantalod a kutya rendszeres mozgasat.

Olvass ki par konyvet:

Fennel:Kutyapszichologia (etolugus professzor no irta)

Fulop Norbert; Tanulj meg kutyaul

Profi kutyakikepzo tanacsai reszletekbe menoen

2021. szept. 8. 22:25
 14/14 A kérdező kommentje:

ezt honnan lehetne letölteni?

a tanulj meg kutyáult nem találom

2021. szept. 9. 07:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!