Hogyan "kell" kutyát választani?
Köszönöm a válaszokat!
Az éjjel születtek meg a kiskutyák, lányra adtunk le előjegyzést a tenyésztőnek. Két lányka született, ezért van lehetőség kettőből választani, de kicsit izgulok miatta :)
Nekem is ilyen volt a helyzet, kérdező.
Szukát szerettem volna, ketten voltak az álomban. Leültem a földre, odahozták a két kicsit. Az egyik belemászott az ölembe és megharapta az orrom. Gondolkozás nélkül őt választottam, lassan 7 éve boldogan élünk együtt :D Szóval nálam a kölcsönös szimpátia és a kraft volt a döntő. De azt hozzáteszem, hogy én munkakutyát kerestem, kellett a wessen :D
Köszi, hogy írtál :)
Én is így fogok tenni, megvárom, hogy a kutyus válasszon ki. Szerintem így még nehezebb, mintha egy lenne, akkor nem is izgulnék, hogy milyen a kutyus, de így már, hogy van lehetőség a választásra, szeretném a "jobbat" választani :)
Ha a tenyésztő nem tudja megmondani, teljesen mindegy melyiket választod, mindkettővel jól járnál.
Én nem hoznék el olyan kutyát, amelyik terrorizálja a tesóit, piciként morog kaja közben és erőszakosan, levakarhatatlanul jönne hozzám. Azt se hoznám el, amelyik csöndben ül a sarokban, utoljára megy a tálhoz és nem keresi velem a kapcsolatot. Nekem az lenne a nyerő, aki játszik a többiekkel, nincs vele problémája, ha ő van alul, keresi velem a kapcsolatot, de ha jelzem, nem zaklat tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!