Lehet az embernek ingyen elhozható kiskutyája, ha albérletben lakik?
Úgy tudom, menhelyek nem adnak kutyát albérleteseknek, akkor se, ha olyan albérletben laknak, ahol lehet állatot tartani.
Egyébként csak elméleti a kérdés jelenleg.
Akiknek mondjuk nincs ivartalanítva a kutyája és "véletlenül" lesznek a kiskutyák, azok meghirdetik valahol, hogy elvihetők?
Én egy menhelyen dolgozom.
Ha megfelelő az albérlet, gazda tud rendesen gondoskodni a kutyáról, illetve van olyan kutyánk ami való albérletbe, akkor lakásba is adunk kutyát, szerintem mások is így csinálják
A nálunk lévő menhelyen valóban nem kapnál kutyát. Itt egy gyereket örögvefogadni egyszerűbb, ami szomorú, de ide jutottunk.
Facebook csoportokat keress, sok ilyen van
1: nahát, tök jó, azt hittem, mindenhol kizáró ok
2: igen, pont ilyen tapasztalatom volt, azaz egy ismerősöm szeretett volna egy totál átlagos házimacskát elhozni, de nem adtak neki emiatt (pedig otthonról dolgozik a hét több napján, szuper fizuja van, mindene meglett volna annak a macskának, amiről álmodhat, és nem adták oda neki:( )
8-as, minden csak penz kerdese, mar nem azert. Mi lesz akkor, ha felmondjak az albit? Hat mi? Megyunk a kovetkezobe.
Mi mindig tudtunk talalni kutyaval alberletet, de el kell fogadni a tenyt, hogy sokszor ezek dragabbak. A kutyat is azert vallaltuk be, mert tudtuk, hogy nekunk ez nem problema.
Akkor van a gond, amikor valaki irrealisan alacsony aron keres, aztan persze sir, hogy nem talal. Hat ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!