Argentin dog vélemenyek?
Tapasztalat
Kennel
Ár
Minde erdekel
Én nem ajánlom, ismerős tapasztalan van csak. Olyan hülye nem vagyok hogy vegyek egy ilyen kutyát szerencsére.:)
De engem az érdekelne hogy te mire használnád? Mit tudnál nyújtani neki?
És amúgy hogy megy ez s külföldi kennelekből kutyavásárlás?
Gondolom nem nézik meg előtte a köpyköket, meg a szülőket
És hogy képeznek vadászatra egy olyan kutyát, amivel csak kevesen vadásznak, tehát nem nagyon tud tanulni a felnőttektől?
És ha egyedül mész ki vadászni, akkor is viheted fogókutyaként?
Hatos, ha esetleg ezeket meg tudnád kérdezni az ismerősödtől, akkor nagyon hálás lennék, és bocsánat kérdező, hogy itt kérdeztem
Fogalmam sincs. Gondolom ismeretség is kell hozzá, no meg kb. 3-4x drágább, mint itthon.
Biztos vagyok benne, hogy nem látatlanba vesz kutyát, hanem előtte megnézni a szülőket és a kölyköket is.
Ő volt kint Argentínában is, pumavadászaton is részt vett.
Vadászkutyát nem nagyon kell képezni. Ösztön. Persze jó, ha egy felnőtt kutyától tud tanulni, akkor még jobb lesz.
Külföldre nem viszi a kutyákat, itthon disznózott vele. Gondolom nem feltétlen legálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!