Egy ilyen kutya mellett hogy lehet ki be járni, autóval ki be állni? Szerintetek ez egy nagy pusziosztó maci, vagy mérges?
Abszolút nem mérges, kulturáltan, intelligensen, és türelmesen nyilvánítja ki a területét.
Intelligensebben, mint aki a videót készíti, és 0:7 -től 0:23-ig tartó morgásból nem bírja felfogni a primitív agya, mit akar közölni a kutya, és tovább provokálja.
A videó készítője megérdemelné, hogy átdobják a kerítésen.
Te húgyagyú,egyik sem "pusziosztó maci".
Mindkettő a területét őrzi-védi.
A fenti videóban a kaut valami idióta hergeli.A Roti a gazdáját látja kintről,kommentben ott is van.
Idegen -> jeleznek,hogy tűnj el.
Gazda -> mint bármelyik másik kutya örülnek,köszöntenek.
Semmi hasonlóság a két videóban,fordított esetben a kau is ilyen barátságos lenne A GAZDÁJÁVAL.
A rotiban inkább kíváncsiságot, és frusztráltságot látok a területvédés mellet, látszik rajta, hogy frusztrálja, hogy nem lehet közelebb, de az ugatásából lejön, hogy ha nem lenne ott a kapu, vagy semleges környezetben lenne, inkább ismerkedne, mint támadna.
Az 100%, hogy egyikre se lehet azt mondani, hogy agresszív.
Aki annak titulálja, az csak a teljes hozzá nem értését nyilvánítja ki.
13-mas vagyok, ezt nem láttam, hogy a gazdájához menne, de akkor ezek szerint kb jól értékeltem, inkább oda menni akar, kíváncsi, frusztrálja a fizikai akadály.
Keresve se lehet agressziót látni egyik videóban sem. Nem látott még agresszív kutyát, aki ezt annak hiszi!
egyetértek
nekem puszi osztó macinak tűnnek, nem agresszívnak
főleg a roti.. kis maci :)
egyetértek! linkelj ezeknek itt feljebb agresszív videót, mert amiket én linkeltem, tutira nem az!
Remélem egyszer egy ilyen "maci" jól megharapdál,hogy meg tudd miért nem az.
Minden kutya kedves a gazdájával.Idegennel a legtöbb már kevésbé..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!