Hogyan reagáltatok volna?(kutya támadás jelleg)
Ma esti sétára vittem a kutyáim. Egy törpepincser, meg egy csivava keverékem van.
Séta közbe láttam hogy pár c típusú, rosszabbik fajtából való kislányok bicikliznek. Mellettük egy barna, bulltype jellegű, kb 40-50cm magas kutya. Természetesen póráz nélkül.
Egyből indultunk vissza, húztam el a kutyáim. Nekem indult az idegen kutya, mire ordítottam hogy vigye innen. Csak jött, mire előkaptam a 8cmes kiskésem, és ordítottam, hogy ha közelebb jön a kutyája, leszúrom.
Az egyik csávó kiszállt a kocsiból, kiáltott, hogy nembánt 4 hónapos. Végül a kiscsaj felkapta a kutyáját mi pedig rohantunk haza.
Azért kiskés van nállam, mert nem a legjobb környék ahol élek, és paprikasprayt nem hajlandóak venni a szüleim, így ez az egy önvédelmi eszközöm. De rajta vagyok hogy minél hamarabb beszerezzek egyet.
Ti mit tettetek volna, ha ebben a helyzetben lettetek volna?
18/L
Ne aggódj nem fognak utólag megkeresni,de jót nevetnek majd maguk közt a pánik szerű reakciódon.Jogosan.
Kislányka a kis csivavával pánikolva hadonászva fenyegetőzött egy késsel.Mert ránézett egy kutya és felé indult.
Ki se mozdulj legközelebb nehogy véletlenül oda is menjen egy kutya és ne adj isten megszagoljon.
Megkockáztatom,hogy a csivava volt az aki szokásához hűen provokatív volt vagy ugatni kezdett a kutyára,azért akart oda menni,de azt már nem írod bele,mert túl kerek lenne a történet..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!