Hol és mennyiért lehet venni felnőtt tenyészkutyát, tenyész szemlével és eredményekkel? hol hirdetik?
Ezt az utat magadnak kell bejarni kerdezo, biztosan ilyen-olyan okok miatt lehet, hogy talalsz elado ilyen kutyat, de alapvetoen nem ez a jellemzo.
Ha mar van egy tenyesztesre szant kutyad, aki mindenhol eleg jol szerepelt, akkor ritkan adod el, mert nem keves penzt es energiat oltel mar bele, nem erne meg.
Nem hirdetik sehol, senki nem fogja eladni a kutyáját, mikor kezdené visszahozni a befektetett pénzt, időt, energiát.
Természetesen mindig van az a pénz, milliós nagyságrendekben gondolkozz és a tenyésztőknél érdeklődj.
Az en tenyesztomnek tobb felnott kutyaja van kiallitasi oklevelekkel.
En felig felnottet (7 honap) vettem. Lett volna felnott is vagy akar oreg kutya is.
100 ezer alattól több 100 ezerig terjednek általában
most láttam egyet 80ért
törzskönyvel 3-4 kiálítással 8 hónapos
8 honapos, 3-4 kiallitasi eredmennyel ugy, hogy a covid miatt meg se rendeztek semmit kb? 80 ezerert? Mikor torzskonyves fajtatiszta kutyat nem kapsz mar 150-200 alatt? Kiallitasra, tenyesztesre szant kutyat meg 400 alatt?
Linkeld mar be ezt a hirdetest, kivancsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!