Van olyan szavatok, aminek kimondása egyet jelent a sétával?
Figyelt kérdés
Első kutya volt (azóta lett még egy), amikor észre se vettem, hogy MINDIG, amikor mentünk sétálni, azt mondtam, "na jó". Sajnos pocsék kezdetünk volt, így nagy erőt kellett vennem mindegyik sétánál, így amikor elég erőt vettem magamon az induláshoz, mondtam, hogy "na jó". Aztán egyszer véletlen más miatt mondtam, és a két kutya felugrott. Akkor jöttem rá, hogy hoppácska.
Kíváncsi vagyok, másoknál hogy működik a "varázsszó", vagy miből tudja a kutya, hogy séta.
2021. aug. 11. 16:34
11/13 anonim válasza:
Én pont tegnap kérdeztem a férjemet, hogy nem lenne-e kedve jövőhéten sétálni egyet az erdőben. A kutya azonnal felpattant és vad nyüszögésbe kezdett, aztán leült a kertben a kapu elé, hogy mehetünk. Mindezt a reggeli futás után, amire a kutya is jön velem mindig. 😅 nagyon kell vigyázni mit beszélünk.
13/13 anonim válasza:
Nalunk a kutya jelez, hogy mikor akar menni setalni ... ilyenkor a labaval vakarja az agyamat, hogy ebredjek mar fel :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!