Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van olyan szavatok, aminek...

Van olyan szavatok, aminek kimondása egyet jelent a sétával?

Figyelt kérdés

Első kutya volt (azóta lett még egy), amikor észre se vettem, hogy MINDIG, amikor mentünk sétálni, azt mondtam, "na jó". Sajnos pocsék kezdetünk volt, így nagy erőt kellett vennem mindegyik sétánál, így amikor elég erőt vettem magamon az induláshoz, mondtam, hogy "na jó". Aztán egyszer véletlen más miatt mondtam, és a két kutya felugrott. Akkor jöttem rá, hogy hoppácska.

Kíváncsi vagyok, másoknál hogy működik a "varázsszó", vagy miből tudja a kutya, hogy séta.

2021. aug. 11. 16:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%

Nálunk szintén véletlen alakította ki, és nem is verbális.

Egy régi kis hátizsákkal szoktunk menni sétálni. Abba hozok neki jutalomfalatot meg vizet (általában nagy sétákra megyünk, akkor magamnak is víz, vagy egyéb). Ha meglátja rajtam azt a hátizsákot, azonnal tudja, hogy séta, és ugrálni kezd.

Férjem szintén hátizsákkal szokott menni sétálni vele, de ő ugyanazt használja a hétköznapokban mint a kutyasétáltatáshoz, így néha akaratlanul átveri szegény kutyát :)

2021. aug. 11. 16:39
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk a HOPP egyenlő a sétával. Ez azt jelenti számukra, hogy ugorjanak fel a kutyaház tetejére és ilyenkor tudják, hogy jön a póráz amit rájuk adunk.
2021. aug. 11. 16:46
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk egy mondat van, ami nagyon felpörgeti. "Találkozunk a barátaiddal" . Ilyenkor teljesen kész van. 😁
2021. aug. 11. 16:56
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
Elég csak "ÚGY" ránézni. Tudja.
2021. aug. 11. 16:56
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
Nalunk a seta egyenerteku a setaval :)
2021. aug. 11. 16:57
 6/13 anonim ***** válasza:
94%

Van egy külön sétáltatócipőm.

Előzmény: a kutyám majdhogynem felavatásszerűen mindegyik cipomre rálép és összekoszolja. Az újakat is. Mindet. Így kitalaltam, hogy egy régi cipőt kinevezek sétáltatócipőnek, annak úgysem kár, ha őkelme éppenséggel össze akar taposni.

Amint meglátja, hogy előveszem a szekrényből azt a cipőt felpattan és onnantól megállíthatatlan. Nem tudom hogy tudja megkülönböztetni...

2021. aug. 11. 17:02
 7/13 anonim ***** válasza:
93%
Panelban laktunk, 5 emeletesben. Lift nem volt, a varázsszó: lefut?😀 De már a hám és póráz hangra is rohanás volt.
2021. aug. 11. 17:21
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
GO...(:
2021. aug. 11. 17:48
 9/13 anonim ***** válasza:
73%
Van sétálós hátizsákom, ha ahhoz csak hozzáérek, már akkor bepörög, de ha hangosabb szóváltásba keveredem a párommal, akkor is tudja, hogy utána lemegyünk, amíg lenyugszom. :D
2021. aug. 11. 17:48
 10/13 mantis religiosa ***** válasza:
" Na?! " De legtöbbször elég, ha megcsörren a póráz.
2021. aug. 11. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!