Szeretnék kutyust vételezni, de az ország másik részén lenne. Így arra gondoltam hogy egyfajta állat házhozszállításért, mint szolgáltatás fizetnék. Tudnátok ehhez megbízható helyet mondani ? Akik ténylegesen vigyázva és odafigyelve hozzák el
Pont az a proli dolog hogy arra sincs keretetek/lehetőségetek hogy akárhová elmenjetek saját költségen egy kutyáért :D Fogtechnikuskodtok itt a 8500-as szállítási díjjal, és azt prolizzátok aki többszázezret is el tud költeni hogy személyesen jelenjen meg :D
Mellesleg ismerem ezeket a cégeket (a többséget) de egyszerűen nem szorulok a segítségükre.
Ezerszer jobban jársz,ha szállíttatod nehogy rá vegyen ez a sok vissza maradott barom arra,hogy a nagy melegben te utazgass.A kutyának se jobb,egy fokkal sem.Vonaton főleg,ott még annyi mozgás tere se lenne mint az autóskennelben.Hordozóban kellene vinned.
Ha a kutya érdekét is nézed és te nem tudsz menni inkább ne vonatoztasd.Sokkal nagyobb stressz,hangosabb is,több az ember is.
"Pesti proli dolog"
Az ám 😄 Pest egy gusztustalan pöcegödör, oda nem költöznék. A budai oldal inkább az én világom, bár annak sem minden része...
Felesleges itt adni a sok buta véleményére.
Ha nem tudsz vagy nem akarsz érte menni nyugodtan szállítasd ki.
A legtöbb gyakorisnak az elektromos roller is felér egy repülő autóval.Jövőbeni újdonság.
köszönöm, úgy gondolom én is hogy ez a legfelelősségteljesebb döntés a kutyus szempontjából is.
Sokkal komfortosabb utazás lenne neki biztosítva,illetve biztonságosabb is szerintem rá nézve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!