Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem értem az emberek értékrend...

Nem értem az emberek értékrendjét. Pl. egészséges kutya vagy nyaralás. Egy 15 évre szóló társ nem ér meg annyit mint egy külföldi nyaralás?

Figyelt kérdés
Azoktól kérdezem elsősorban, akik a kutya beszerzésén próbálnak spórolni.

2021. aug. 6. 13:31
1 2
 11/17 anonim válasza:
12%
Hát figyelj, ha valakinek a nyaralás fontosabb, akkor csinálja azt, én csak azt tudom elképzelni, hogy neked a kutya kell, a szüleid meg nem akarnak. Egy felnőtt ember nem tenne fel ilyen kérdést, mert ha kell neki kutya, akkor megoldja és nem azzal foglalkozna, hogy más emberek nem vesznek mert nyaralnak. Ezt a kérdést nem tudjuk megválaszolni helyetted, nem vagyunk tisztában a szüleid anyagi hátterével, szóval ez így kapufa. Ha meg nem ez a helyzet, akkor tényleg nem értem téged miért zavar, ha tőled független emberek inkább a nyaralást választják.
2021. aug. 6. 14:42
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem értem miről beszéltek itt sokan. Felnőtt vagyok, dolgozom, nem fognak a szüleim soha kutyát venni nekem, nem is erről szól a kérdés. Leírtam mire vagyok kíváncsi. Akik simán kidobnak egy nyaralásra ~200 ezret, ahol eltöltenek max 1-2 hetet, miért sajnálják egy tenyésztős kutyára a pénzt, hogy max 30-50 ezerből kijöjjön. Csak nekem fura ez?
2021. aug. 6. 14:52
 13/17 anonim válasza:
44%
De mi a kutyának a nyaraláshoz? Valaki Balaton Soundon elver 150-200 ezret egy hét alatt, az se túl okos befektetés, és aztán? Neked fontosabba a kutya, másnak a szórakozás. Én is inkább nyaralásra költenék és örökbe fogadnék egy kutyát, felesleges tízezreket fizetni érte, sok kutya vár gazdára.
2021. aug. 6. 14:54
 14/17 anonim ***** válasza:
6%

Én láttam egy hirdetést a facebookon, rottweiler 40 ezerért eladó

Megalkudtunk 35be chaten, és már hoztam is.

Nyaralni is voltunk, a Balatonra mentünk, 8 000 ft volt az üzemanyag, és 5 000 ft-ot költöttünk élelmiszerre.

Tehát bőven megért többet a kutya, mint a nyaralás, amennyibe kerül.

2021. aug. 6. 15:03
 15/17 anonim válasza:
16%
A kérdező egy külföldi nyaralásra gondolt, nem a Balatonra való leugrásba tízből.
2021. aug. 6. 15:10
 16/17 anonim ***** válasza:
64%

Oké,hogy egy kutya veled marad 15 évig,a nyaralás meg csak egyszer van (és,ha nem? Én többször is megyek.. :D) de azt a kutyát 15 évig etetni is kell,nem csak megvenni.Ellátni,orvoshoz hordani,foglalkozni vele.

1000x nyaralás minthogy valaha is kutyát vegyek.Jobb a kutyának is.

Lehet kutyával is nyaralni amúgy,nem kötelező otthon hagyni.

Beszerezni meg mindenki onnan fogja ahonnan tudja.Értelem szerűen ha sokat kell kiadni akkor magadra fogsz költeni inkább,és nyaralni mész minthogy megvegyél egy kutyát egy görögországi út árából.

2021. aug. 6. 15:37
 17/17 anonim ***** válasza:
50%
És miből következik, hogy ne vágyhatna valaki mindkettőre, és szervezhetné ehhez a pénzügyeit is?
2021. aug. 6. 23:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!