Mennyire elcsépelt, béna, ötlettelen név a Tappancs?
Figyelt kérdés
Teljesen fekete a kutyus, csak a négy tappancsa fehér.
Sima kis keverék kutyus, mudi méretű, kan.
2021. aug. 5. 15:05
11/24 anonim válasza:
Meg ez a Tappancs név az emberneveknél is sokkal jobb, amit gyakran akkor kapnak az állatok, ha kevés a fantázia egy aranyos állatnévre.
12/24 anonim válasza:
Teljesen oké kis termetű kutyának.
13/24 anonim válasza:
Tyűha :D (mármint név, Török Sándor egyik meséjében, talán a Hahó Öcsiben volt egy ilyen kutya, Tyűha névvel)
15/24 anonim válasza:
A Hómancs, "Hómi" is nagyon cuki!
16/24 A kérdező kommentje:
Nekem amúgy tetszik a Tappancs, szerintem illik rá, csak sokszor hallom, pl Picur, Csoki, Lili, Negró, hogy kiabálod a parkban és 6 kutya fut oda hozzád. Vagy pl ha egy tacskónak vagy beaglenek Füles a neve, akkor mondják, hogy "mi más" vagy "persze, hogy az".
2021. aug. 5. 18:11
18/24 anonim válasza:
Illik rá, nevezd el úgy ahogy szeretnéd.
Itt a környéken pl én egy Tappancs nevű kutyát sem ismerek, sőt úgy egyáltalán se :D
19/24 anonim válasza:
Így van, ha a Tappancs név áll hozzád a legközelebb, akkor nevezd úgy. Egyébbként még nekem sem volt cserencsém Tappancs nevű kutyával találkoznom.
20/24 anonim válasza:
Semennyire, legalábbis szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!