Spániel tartók! Légyszi meséljetek picit a kutyutokról! Mi a neve mennyi idős stb.(?)
Figyelt kérdés
Plussz ha valakinek is szokot a kutyi igy hirtelen nekiállni behuzott farokka nagyon gyorsan futni akkor arról is kérek tapasztalatokat. Nekem id van spanim 1 éves Baracés neki is van ilyen kitörése vagy mi ez. Kis lány. Nagyon szeretem.😀🐶2021. aug. 5. 12:10
1/8 anonim válasza:
Nem spánielem van. A bepörgés normális kutyáknál:
2/8 anonim válasza:
Szia! Idén lett 7 éves a "kicsi", de még mindig "gyerek". Ha meglát valakit majd kiugrik a bőréből. Össze-vissza szaladgál, állandóan a lábunk előtt ugrál/szökkenget (nem felfelé/ránk akar ugrani, így rossz szó lehet itt az ugrál), nagyon játékos. Nyáron minden időt alvással/pihenéssel tölt, amikor nincs vele épp senki, de ha társaságban alig akar lenyugodni, nagyon játékos. Remélem részben válaszoltam a kérdésre.
3/8 anonim válasza:
Hopsz, kétszer írtam a játékost, ezért elnézést.
4/8 A kérdező kommentje:
Első:milyen kutyusod van?
Második: mienk is ilyen de nyáron is folyton pörög.🐶
2021. aug. 5. 12:42
5/8 anonim válasza:
#1 vagyok. Golden retriever keverék.
6/8 A kérdező kommentje:
Jajja az cuki
Nekünk volt goldenünk de sajnos tavaly meghalt.
Hány éves?
2021. aug. 5. 13:45
7/8 anonim válasza:
Még kölyök, most lesz 5 hónapos. 🙂
8/8 A kérdező kommentje:
Jajj de cuki lehet kislány vagy kisfiú?
Hogy hivják?
2021. aug. 5. 14:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!