Ivartalanítva lett a kutyám 3hete ,mégis "feláll" neki.Ez normális?
Figyelt kérdés
2021. júl. 31. 20:31
2/10 anonim válasza:
Persze. Az ivartalanítás a kanok esetén a herék eltávolítását jelenti, nem a komplett nemiszervét műtik le...
3/10 A kérdező kommentje:
Igen azzal tisztában vagyok ,csak azt hittem ez a "vágy " nem lesz többet.
2021. júl. 31. 20:41
4/10 anonim válasza:
Még dolgoznak benne a hormonok, apránként fog kiürülni.
6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2021. júl. 31. 20:56
7/10 anonim válasza:
Egyébként kan kutyánál ez teljesen természetes.Nem pontosan "az" a vágy az ami miatt kikukucskál a tokból a nemi szerv.
Szimpla izgalmi állapottól is kikandikál néha.
8/10 anonim válasza:
Nekunk 3 kanunk van. Teljesen megszokott, hogy ha orulnek, izgatottak, akkor merevedik a nemi szervuk. Nincs ebben semmi szexualis toltetu dolog, sajnos meg kell szoknod.
9/10 A kérdező kommentje:
Nem zavar ,hogy feláll neki. Csak kimaradt az az alapvető biológia óra az életemből ,valamiért azt gondoltam,hogy ha ivartalanított lesz ilyen nem lesz ,másik kan kutyával nyugodtabb lesz stb. Tévedtem.
2021. aug. 1. 12:57
10/10 anonim válasza:
Masik kannal nyugodtabb lesz, ha amugy jol nevelt es szocializalt, az ivarossagbol eredo arcoskodas az meg fog szunni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!