Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Normális, hogy az ivartalaníto...

Normális, hogy az ivartalanított kan kutyám mindenkit meg akar hágni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy 2 éves ivartalanított kan kutyám. (1 éve lett ivartalanítva) Nagyon dolgoztak a hormonjai, ha jöttek hozzánk vendégek akkor zavaróan levakarhatatlan volt és mindenkit meg akart ,,csinálni,,. Sok más dolog szólt az ivartalanítás mellet nyílván, de ezt nagyon szerettem volna csírájában elfojtani. Az orvos azt mondta, hogy kb 2 hónap és a hormon kiürül, de az én kiskutyám úgy döntött, hogy ő így is férfi és 1 év után is szinte levakarhatatlanul rámegy mindeki lábára (kivéve az én és a párom lábára) Kint a rúzs, nyüszög amikor elvégezte a dolgát. 0.0 ez normális? Elnézést ha badarság a kérdés :D viszont minden tapasztalat, vélemény érdekel. Köszönöm

2018. ápr. 5. 22:41
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Ez nem a hormonok miatt van. A kutya dominál. Tiltani kell.
2018. ápr. 5. 22:49
 2/7 anonim ***** válasza:
20%
Nekem az ivaros szuka csinálta. Erre varrj gombot! :)))
2018. ápr. 5. 23:23
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Dominancia. Nagyon rossz szokás, tiltani kell róla.
2018. ápr. 5. 23:30
 4/7 anonim ***** válasza:
98%

Ennek semmi köze a hormonjaihoz, ez nem azt jelenti, hogy "így is férfi", hanem a kutya vagy ledominálni próbálja őket, vagy a frusztrációját igyekszik levezetni.

A viselkedést határozottan tiltani kell!

2018. ápr. 6. 07:01
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
Ez csak a rossz nevelés miatt van, nem a hormonok miatt. Megfelelően kellene vele foglalkozni és elmúlna!
2018. ápr. 6. 08:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát igen én nem is engedném, de a vendégek: jajj engem nem zavar.., csinálja csak legalább lesz egy kis élvezete..iszonyat kellemetlen. Egyébként alapvetően nyugodt kutya: nem ugat, nem szed szét semmit. Persze oda figyelünk a lefárasztásra. Köszönöm mindenkinek a segítséget :)
2018. ápr. 6. 08:38
 7/7 Akiteki ***** válasza:
95%
A "lefárasztás" nem azonos a neveléssel. A kutyád úgy gondolja, hogy ő a főnök a családban és még ezt is megteheti bárkivel, ezért meg is teszi. Sürgősen kutyaiskolát javaslok. Nem a kutyának, hanem a családnak kell tanulnia.
2018. ápr. 6. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!