Ez a fajta kutya milyen?
Kaukázusi juhászkutyát néztem barátomnak is ilyen van és meglepet milyen szelíd a gyerekekkel ismerösökel de az idegenekkel nagyo vad ami de ha a gazdi ot van akkor eltűri az idegent.
Ezt onnan dudom mert ott boltam 1 hétig
Nektek mi a véleményetek róla
Kedves kérdező!
A kaukázusi juhász nagyon öntörvényű,makacs,sokat kell vele foglalkozni.A miénk kimondottan nem tűrte el a simogatást.Védeni nagyon védett,főleg a kaja adóját,mindig féltékeny volt,ha épp a szeretett gazdáját,más is 'szerette'....
Nagyon értelmes,okos.Ha idegen jött,és nem akartuk bezárni,csak annyit mondtunk;"ő barát..."-és már is jöhetett be az illető,persze csak a mi jelenlétünkben....
A gyerekek ha megakarták simogatni,inkább nem engedtük,mert nem szerette,kapott a kéz után...
Kemény,határozott gazdit kíván az biztos!!!
Köszönöm a hasznos válaszokat, rájöttem hogy a kau nem való hozzánk, egy kis utána olvasás során.
A Német Dog mellett döntöttünk, csak neki a mozgásigényétől félünk.
Valahol azt írják, hogy elég pár kör szaladgálás, máshol pedig, hogy intenzív lemozgatást igényel.
Melyk az igaz?
Tartozás fejébe nem kellet várólista mivel tartozott haveromnak és így egyből vihettük.
Ha nem hiszed hogy van ilyen hogy tartozás helyébe pl nevelőapám kocsit kapott.
Magánszemély a tenyésztő nincs kebelnek neve
De ha nem hiszed akkor ne hidd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!