Ez a fajta kutya milyen?
Kaukázusi juhászkutyát néztem barátomnak is ilyen van és meglepet milyen szelíd a gyerekekkel ismerösökel de az idegenekkel nagyo vad ami de ha a gazdi ot van akkor eltűri az idegent.
Ezt onnan dudom mert ott boltam 1 hétig
Nektek mi a véleményetek róla
Szia! Én is ilyen fajtát szeretnék. Gondolom tapasztaltad, hogy egygazdás kutya. Nagyon fontos, hogy amíg kölyök, addig a család minden tagja foglalkozzon vele, gyerekek is,(egyéb házi állatok, macska, tyúk, stb) így később falka tagnak fogja tekinteni őket. KB 6-8 hónapos koráig tart ez a 'befogadás' utána zárul a kör, később már nem, vagy csak nagyon nehezen szoktatható új emberhez. Makacs és öntörvényű kutya, erős kézzel kell tanítani. Ne várd tőle, hogy trükköket csináljon, bár kifejezetten okos fajta, de a labda hurcolás meg a parancsszóra cselekvés nem tetszik neki, mert értelmetlennek gondolja. Ha olyan kedve van, persze ad pacsit.
Te milyennek ismerted meg a fajtát egy hét alatt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!