Ezt miért csinálja a kutyám? Normális válaszokat légyszi!
Figyelt kérdés
mikor kakil akkor elkezdi nyalogatni meg valamikor bele eszik a saját kakijába.. ez miért lehet.?2010. aug. 28. 14:11
1/13 anonim válasza:
ha beleeszik akkor valami vitamin hiánya van. Akkor szokták "visszaenni" , ha olyan kaját kapnak, ami amikor bemegy és kijön ugyanúgy néz ki. Még a szaga is olyan. Legjobb szerintem ha kaját váltasz.
2/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ, hát megpróbálom.
2010. aug. 28. 14:23
3/13 anonim válasza:
Szia!
szerintem is a kajaváltás lehet a megoldás
javaslom: hill's, purina, royal canin
4/13 anonim válasza:
éa ha keverék milyen rc adjon neki?
5/13 anonim válasza:
Most milyen tápot adsz neki? Azért kérdem mert én is egyyettértek az 1. és a 2. -ik válaszolóval
6/13 anonim válasza:
vannak általános rc-k is ha jól tudom, aminél az a lényeg hogy hány kilós a kutyád...nem az hogy milyen fajta.
7/13 A kérdező kommentje:
2kiló 20dkg. chappit adok neki.
2010. aug. 28. 14:55
8/13 anonim válasza:
éa ha keverék milyen rc adjon neki?
9/13 anonim válasza:
be kellene menni, egy állatkereskedésbe/állateledel boltba (de oda ahol értenek is hozzá) megnézni a kínálatot és megkérdezni hogy ő mit ajánl....ott mindig jobb minőségű tápok vannak, szóval választék az lesz. Kisebb mennyiséget lehet vinni kipróbáltatni vele és ha addig próbálgatni míg fennáll a probléma (csak ehhez mindig figyelni kell)
vagy kikérni az állatorvos véleményét.
10/13 anonim válasza:
egyébként megnéztem a Royal Canin kínálatot, és jééé van ott általános táp...(ezt annak írom aki kétszer feltette ugyanazt a kérdést...a neve: Royal Canin Mini Indoor vagy a Royal Canin Mini Adult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!