Megbántad hogy kiheréltetted a kutyád? Hogyan zajlott mi változott meg?
10 hónapos kan kutyus. ( amstaff )
Hétfőre kapott időpontot. Mire figyeljek a műtét után közvetlen ?hány nap alatt gyógyul ? Jobb lesz e neki vagy felesleges beavatkozás?
Mi változik meg benne ?
A kajáját hogyan alakítsam hogy ne hízzon el ?
Hány nap után mehet majd sétálni ?
Nagyon megviseli?
Aki túl van már ilyenen megbánta ?
Akkor majd megosztom a tapasztalatokat!
Az a baj hogy nagyon sokan ellenzik de egy ilyen fajta kutyánál szerintem sokkal szerencsésebb.
Az elhízást ha sokat van mozgatva akkor azt meg tudod előzni. én arra lennék inkább kíváncsi hogyan gyógyul mennyire fáj neki stb...
nekünk bulterrier szuka kutyusunk van ivartalanitva
figyelni arra kell h ne nyalogasa a sebét mi betadinal kentük neki
nekünk 1 hét alat begyogyult a sebbe
szerintem jobb leszneki is meg neki is és semmi képp nem fölösleges
nyugotabb lesz tőle
mi ugyan ugy etetük és nem hizott el de ha félsz tőle akk szerintem futasd többet
mi a műtét utáni napon fitük is futatótra persze jobban figyeltünk rá h ne rőltesse meg magát
nem viselte meg egy picit se csak nem fogja felismerni a saját isijét kakijátszóval hagyni kell h meeg szagládza
és ugy kb kéthétig lesz nemi szerep zavaros de utána nem lesz semmi baj de szerintem a kan kutyád lesz akkor ezel nem lesz semmi baj
és nem bántuk meg
bármi kérdésed van irj nyugotan
az az igazság hogy féltem szegényt :(
de tudom hogy jó dötés lesz még ha sokan ellenzik is.
Direkt szabin leszek egész héten vele hogy ne legyen semmi baj. A gallért nem tudom hogy fogja viselni :) Köszönöm az eddigi válaszokat! Azért még várok.
Az ivartalanítástől nem lsutul el a kutya...
Az enyém ugyanúgy ,és ugyanannyit mozog mint eddig,ugyanannyit eszik és egy grammot nem hízott.
Csak a gazdák képzelik be,hogy jaj lustább,tessék mozgatni.
A kanoknál ez semmi kb. a szukáknál jóval komolyabb műtét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!