Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megbántad, hogy westie-d van?

Megbántad, hogy westie-d van?

Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 15:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
te igen?
2010. okt. 24. 15:11
 2/12 xnorkax ***** válasza:
Eleve felelőtlen, aki megbánja :) Mikor kutyát választasz magadnak nem csak a külső alapján kell. Remélem te nem bántad meg... A westie csodálatos kutya, de rendelkezik a terrierek alapvető tulajdonságaival, ami egy kezdő kutyásnak komoly bajnak tűnhet.
2010. okt. 24. 15:17
 3/12 anonim ***** válasza:
barátomnak westie-je van és egyszerűen imádja az egész család. még én is oda vagyok érte, pedig én nagyon nem vagyok kutyás, de nagyon csípem a kiscsajt, mindig játszom vele amikor fenn vagyok barátoméknál. tehát nem bánták meg barátomék a kutyust.
2010. okt. 24. 15:18
 4/12 anonim ***** válasza:
ez hüyle kérdés volt.
2010. okt. 24. 15:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Dehogy bántam! Életem legjobb döntése volt, hogy westie-t vettem. Az én westie-m már 2 éves, de rengeteget foglalkozok vele. Kutyaiskolába járunk, sokat sétálunk, játszunk, tanulunk, mindenhová magammal viszem. Lakásban lakik fenn a harmadik emeleten, nagyon szófogadó. Az ágyra nem ugrik fel, csak oda ahova tudja hogy neki szabad. (a kanapéra) Nagyon szófogadó, okos kutyusok, legalábbis az enyém mindenképpen az. Sok mozgást igényel, még annak ellenére is hogy ilyen kicsike. Betegségeik nem sok van szerintem, nekünk egyedül csirkeallergiás. Orijen 6 fish-et eszik, nem sok kell nekik, így nem sok pénzbe kerül az etetése sem. Nagyon aranyosak, szeretetre vágyóak, az enyém sokszor odabújik hozzám egy kis simire :) Ha rendesen ki is van képezve, meg is véd idegenekkel szemben. Engem legalábbis az utcán múltkor megtámadtak, megharapta a támadó lábát, így elmenekültek, mert hát ha nem is olyan nagyot tudnak harapni, de hát fáj azért gondolom.. Nem ugatósak, nekem nem szokott ugatni. Amikor csengetnek, akkor viszont mérges.
2010. okt. 24. 15:31
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem nincs westim, keverékem van, de egyik ismerősömnnek van és nagyon édes kutyus :) Mondjuk nem olyan okos és nem is olyan szép mint az én kis keverékem de ez magánvélemény :) Én szeretem a westiket :)
2010. okt. 24. 15:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem nincs Westie-m, és remélem nem is lesz, nem igen szeretem ezeket a kistestű kutyákat...Ha viszont mindenképpen kistestű kutyát kéne választanom, akkor biztos Westie lenne, hiszen sokkal "kutyább" formája van, mint egy Yorkinak, vagy egy Mopsz-nak, vagy valami hasonlónak...És nem is "túlságosan túltenyésztett" fajta...
2010. okt. 24. 18:46
 8/12 anonim válasza:
Nekem is Westim van és nagyon imádom ,tüneményes egy kis kutya!És nem bántam meg és nem is fogom!
2010. okt. 25. 19:49
 9/12 anonim ***** válasza:

Én megbántam. Egy elsőalmos idióta. Már 8 éves, meg kell hagyni nagyon szívós. Kinti kutya, hatalmas kertünk van, de neki az se elég. Hihetetlenül erőszakos, bármeddig simizheted, neki az sem elég, majd lelök a lábadról csak simizd még egy kicsit. Ráadásul énekel. Nem vonyít, hanem a szó szoros értelmében énekel. Több perces koncerteket ad, naponta többször is.

Előtte dalmatánk volt, őt nagyon imádtam, szóval azt se lehet mondani, hogy nem vagyok kutyabarát, de ez a dög kikészíti az idegeimet.

Félre ne értsetek, nem szoktam bántani, de az istenért se akar elpusztulni. Ha így halad, ő fog túlélni engem...

Szóval kedves kérdező, ha van egy kis eszed nem westiet fogsz vásárolni. Vegyél inkább egy normális kutyát, mondjuk dobbermant vagy rotweilert

2010. nov. 10. 19:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Én nem bántam meg, bár néha szívesen ágyelőt csinálnék belőle. Szobatiszta alapjáraton, de ha reggel suli előtt kiviszem, nem kakil, van hogy arra jövök haza csupa szar minden... A másik kutya tudja hogy akkor kell elintézni mikor kimegyünk. A szemetet rendszerint kiborítja, a füzeteimet kiveszi és megeszi a táskámból... Amúgy szeretem nagyon, csak néha hozzávágnék egy fémből készült szögletes tárgyat.:D
2010. nov. 11. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!