Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nappal ellés? Majdnem 10 óra...

Nappal ellés? Majdnem 10 óra és semmi? Normális ez?

Figyelt kérdés
Elmúlt hónapba befogadtunk egy valamilyen keverék kutyát. Persze doki minden kiderült pocakos , de doki nem vállalta a műtétet. Na hát este fél 11-kor elkezdett túrni a párna pokrocok között amit a folyosóra kiépitettünk párommal , hogy neki jó legyen. Fél 12-kor elkezdett erőteljesen zihálni és átlátszó nyálkás váladék folyni a nemiszervéből , de még mindig nem történt semmi azóta nem ennyire intenziven , de ugyanigy csinálja. Vigyem dokihoz? Azóta nem kevés idő telt el. Előfordult , hogy nappal ellett egy szuka? Soha nem volt nálam vemhes szuka mindig ivartalanitottam. Sok mindent elmondott doki bármiben segitségét kérhetem bármikor , de jelenleg nem tudom mitévő legyek. (Mielőtt valaki kötekedne a szuka ivartalanitva lesz a kölykök mindennel együtt és szerződéssel új gazdához fognak menni!)

2021. júl. 28. 09:39
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönjük! Mindent megteszünk az anyukával. Ha elmennek a picik akkor anyuka meg megy majd ivartalanitásra szépen. 😊
2021. júl. 29. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!