S. O. S.! Kutyám ellés előtt áll. Hányt. Tudom hogy normális, de ez sárga volt. Az állatorvosunk nem túl segítőkész ezért csak komoly probléma miatt hívnám. Ez szerintetek ad okot aggodasra? A sárga hanyas?
Figyelt kérdés
Vemhesség2016. jan. 16. 23:14
1/9 A kérdező kommentje:
Naponta olvastam át a szakirodalmat, beszéltem allatorvossal... most amikor itt az idő még se olyan biztos magában az ember.
2016. jan. 16. 23:18
2/9 A kérdező kommentje:
A teje még nem jön
2016. jan. 16. 23:20
3/9 anonim válasza:
Hányadik napban van?
Másik állatorvos szóba sem jöhet?
4/9 A kérdező kommentje:
60. Nap környékén
2016. jan. 16. 23:42
5/9 anonim válasza:
Mas allatorvost is Megéri felhívni.
6/9 anonim válasza:
Szia,amikor bepároztattad a kutyád (vagy nem ovtad rendesen) akkor kelett volna ezekre gondolnod,nem ilyenkor csodálkozni! Felelőtlen vagy!
7/9 anonim válasza:
utolsó ez kibaxott hasznos válasz volt a kérdésre, most írta le hogy átolvasott és átbeszélt az orvossal amit csak lehetett. mért nem mész inkább és húzod le magad a vécén?
én sajnos nem tudok válaszolni de a helyedben felhívnám az orvost, még mindig jobb ha netán haragszik is érte, mintha baja lesz a kutyának..
esetleg állatkórházakat is megpróbálhatsz felhívni ahol 0-24 ügyelet van.
8/9 anonim válasza:
Olvasni kevés. Nincs egy rutinosabb tenyésztő ismerősöd (lehetőleg azonos fajtával), aki segít? Mert ez így elég bátor dolog, hogy a dokid is gyökér, és más sincs, akit megkérdezhetsz, ha gond van. Mondhatni felelőtlen. A szuka meg egy alom kölyök élete a tét, és a tapasztalatot nem lehet olvasással pótolni.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Eddig minden rendben van. Privátban kaptam egy biztos segítséget.
2016. jan. 17. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!