Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ellés után normális, ha a...

Ellés után normális, ha a kutya vérzik?

Figyelt kérdés

4 napja ellett, és mosz nagyon liheg, kicsit vérzik, és nekifogott kartonból fészket építeni, pedig a kicsiknek elletőládában vannak, eddig ott gondozta őket.

Mentett kutyus, mielőtt azt hinnétek, szaporítok, két hete van csak nálam.

Ez normális, vagy rohanjunk az orvoshoz? a kicsiket gondozza védi, teje van.

2018. júl. 24. 09:31
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Ellés után kijár az anyakutyának egy orvosi vizsgálat.
2018. júl. 24. 09:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Ellés után másnap megvolt, kapott szurit, minden rendben volt, de a vérzésről nem esett szó, akkor nem vérzett.
2018. júl. 24. 09:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet bennmaradt 1 kölyök. Kéne neki egy ultrahang vizsgálat.
2018. júl. 24. 12:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Termèszetes jelenség. Tisztul a kutyus méhe. Nagyjából az ellést követő két héten belül befejeződik a vérzés.

Akkor van gond, ha a távozó váladék bűzös, zöldes. De ilyenkor az anya kedélye is megváltozik.

Az elletőládát hova tettétek? Az állatok általában akkor kezdenek új hely után keresni, ha nem érzik magukat ill a kölyköket biztonságban a jelenlegin. Tegyétek nyugis helyre, ne zargassátok sokat.

Nagyon fontos, hogy az anyakutya előtt mindig legyen friss víz, és ugye a táplálékmennyiséget is növelni kell.

2018. júl. 24. 13:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Most látom csak. A lihegés lehet melegtől, feszültségtől is, ill akár lázas is lehet. Ha tudjátok, mérjétek meg a lázát, ha nem tudjátok, akkor valóban jó lenne, ha látná doki.

Előző voltam

2018. júl. 24. 13:59
 6/6 A kérdező kommentje:
nem zöld, sima vér, nem bűzös. és nem is liheg már, nyugodtan eteti őket, de délelőtt nagyon megijedtem, szerintem az lehet az oka, hogy levadászta a polcról a konzervet hajnalban, és befalta az egészet, utólag rájöttem. de hogy fészkelni miért kezdett, nem tudom, mert jól vannak a babák. arra gondolok, hogy erre járt a tollfelvásárolós kocsi és annak a hangjától ijedhetett meg. köszönöm a válaszokat, csak nagyon izgulok, nehogy baja legyen neki vagy a kicsiknek. kétlem, hogy maradt benne, igy is 9-et ellett
2018. júl. 24. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!