A kutyám tüzel egy jó 2 napja reggel egy csepp vér halvány piros jött neki. Ez normális ez a tüzelésnek a jele. De délben arra lettem figyelmes hogy egy ilyen halvány zöldes váladék abból is egy csepp jött a pérájából. Ez normális?
Ha zöldes váladék jön az többnyire genny. Bár fertőzés is lehet. De ilyenkor jobb orvoshoz menni.
Ivartalanítsd a kutyust jobban jársz.
ÉN hülye nem ivartalanítottam a szukámat, most 16 éves és 5 hónapja tüzel, ivartalanításhoz öreg. 5-6 hetente járok orvoshoz vérképet nézünk a veséjére is ilyenkor ultrahanggal nézetem a méhét.
Már amennyit ultrahangra költöttem rég ivartalaníthattam volna régebben,mikor még lehetett. Ja és nála is bármikor kijöhet a méhgyulladás, minden nap nézem milyen színű váladék jön a nunijából, ha furcsát észlelek vinnem kell orvoshoz.
Gyógyszer nincs rá,hogy elmúljon csak hormon gyógyszer de hosszú távon nem adható főleg öreg kutyának,meg ha abba marad a gyógyszer adás újra betüzelhet :/
Hidd el jobban jársz az ivartalanítással,nem kell később ezzel bajlódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!