Ivartalanitas utan meddig kell a galler es az allando felugyelet?
Én a helyedben felhívnám a beavatkozást végző orvost, nem itt kérdezősködnék, laikusoktól. Itt még az is laikus, aki orvos, mert a weboldal nem kéri el senkitől a diplomáját bescannelve.
Tehát pont annyi eséllyel mondhatja magáról a 8 elemit végzett Joli néni, hogy diplomás, mint a 3 diplomás szakfordító, hogy orvos, vagy éppen jogász.
Nem kell neki 0-24 felügyelet, csak stabilan legyen rajta a gallér, hogy ne tudja leszedni.
A saját kutyáimnál persze én is így aggódtam, meg tutujgattam, aztán pár éve elkezdtem önkénteskedni menhelyen, ahol visszahozzuk őket 1 éjszaka után a dokitól és mennek a kennelbe, ahol mindenki a saját vérmérséklete szerint őrjöng meg ugrál fel-le a házára, ha "történés" van. 98% probléma mentesen gyógyul, a többi sem súlyos "komplikáció" és általában szukák.
Koszi a valaszokat! Az orvos is tajekoztatott, e-mailt is kuldott az alapveto tennivalokrol, de azt o sem tudta megmondani, hogy most akkor pontosan meddig fog ez tartani, azert kerdeztem masok tapasztalatait is. Tegnap nyugis volt, mara viszont felduzzadt neki vagy megtelt ezzel a savoval, amit mondott az orvos es meg fajdalomcsillapito ellenere is elegge kinlodik, szoval ma megint nyugtalan, jarkal, sir.
A felugyeletet en rossz tapasztalat miatt biztositom neki, az idosebbik kutyamra nem lehet gallert tenni, mert addig kaparja a nyakorvnel, ameddig be nem akad a laba oda es huzza, de levenni nem tudja, igy fojtogatja magat beakadt labbal. Na ezutan inkabb felugyelem a masikat is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!