Az ivartalanított kan kutyáknak is...?
Ez egy fura kérdés lesz... Van egy kan kutyánk, és ha simogatom, akkor hogy is fogalmazzak... Nem csak az arcán látni, hogy élvezi. Túlzottan is. 😅 Ilyenkor furán érzem magam, olyan kellemetlen...
Nincs ivartalanítva. Az lenne a kérdésem, hogy az ivartalanított kutyáknál is ez a helyzet? Ez miért van? Minden kutyánál ez van?
“Kilóg a rúzs” 🤣🤣🤣
Vagy a hot-dog, ha már kutya.
Viccet félretéve, ez változó, a futtatóban volt egy nagyon kanos kutya, mindenkit meg akart hágni. Ivartalanították, a kedv alábbhagyott kicsit, utána már csak a kutyákat akarta meghágni, és már inkább csak a szukákat.
Szerintem ez "vele jár" a kankutyával. Okkal, ok nélkül a péniszük kilóg a tasakból. De ez még csak nem is valódi erekció, az azért máshogy néz ki.
Nekem sokáig csak szuka kutyám volt (2 egymás után), aztán lett egy befogadott kan kutyám, és először nekem is elég kínos volt, hogy mindenféle szituációban "kilógatta", az értelmes emberek meg röhögtek rajta. Aztán megszoktam.
Én megértem, hogy kínosan érzed magad, de próbálj meg elvonatkoztatni. A kutyánál ennek nincs feltétlenül szexuális felhangja, és ivartalanítás után is előfordul ilyen.
Olyan, mint mikor egy herélt ló egyszer csak kilógatja a péniszét, ami hát fél méter hosszú, és még inkább odavonzza a tekinteteket...
“ Nem csak az arcán látni, hogy élvezi. Túlzottan is. 😅 Ilyenkor furán érzem magam, olyan kellemetlen...”
Kiverted neki???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!