Az ivartalanított kutyáknak mennyiben másabb a herezacsijuk? Linkeltek képet mindkettőről?
Az enyémnek nincs zacsija.
5 évvel ezelőtt lett ivartalanítva, és úgy begyógyult, mintha nem is lett volna zacsija.
Szóval van különbség: van zacsi, nincs zacsi.
;-)
Nem, furcsán nézne ki ha ott lifegne az üres zacsi. Nekem az eddigi kutyáim közül 2 kan volt, mindkettő ivartalanított, és nem volt zacsijuk. Nem hallottam még olyat, hogy azt csak úgy otthagyták volna.
Valamelyik doki ott hagyja a zacskót, de ez nem valami jó, mert fertőzésveszélyes.
A mi kutyánknak a zacskót is levették, szóval mára már semmi nyoma, hogy volt ott valami.
Ezt a műgolyót nem si hallottam, most pislogok, de tanultam valamit :)
Elvileg kivágják a zacsit, a golyót kiveszik, vagy elkötik. A maradék idővel felszívódik, de gondolom jobb helyeken megoldják, hogy amíg lábadozik azért ne tudjon fertőződni. De a lényeg, hogy semmi nem fog ott lifegni eltűnik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!