Hogyan hagyjam egyedül a kiskutyát?
Figyelt kérdés
2 napja hoztuk el a tenyésztőtől a 8 hetes sárhegyi juhász kiskutyánkat. Én 4 hétig szabadságon vagyok, ezalatt folyamatosan tudok vele foglalkozni. Viszont 3 nap múlva el kell mennem itthonról 7-8 órára, a kutyus egyedül fog maradni. Tegnap betettük a kenneljébe, de nagyon sírt, kb. negyed órát bírtuk hallgatni. Kb. fél hektár az udvar, nem merem kint sem hagyni. Hogyan szoktassuk hozzá 3 nap alatt a kennelhez? Lehetséges ilyen rövid idő alatt? Vagy vigyem magammal a dolgomra? Olyan kicsi még, nem szeretném hurcolni.2021. júl. 25. 06:35
11/14 A kérdező kommentje:
Nem is gondoltam, hogy egy kiskutya olyan, mint egy baba... ugyanúgy féltem, mint a gyerekeimet! A gyerek is ugyanúgy rongál mindent, mikor unatkozik🤪 Össze fogunk szokni biztosan. Köszönöm a segítségeteket!
2021. júl. 25. 10:01
12/14 anonim válasza:
Senkit nem tudsz megkerni az ismeroseid vagy rokonaid kozul, hogy amig elmesz ugorjon at hozzatok es figyeljen a kiskutyara? Kutyaszittert is fogadhatsz. De ha otthagyod a kiskutyat - abbol sem lesz gond.
Udvaron ne hagyd, a kennel talan megoldas, de siman szabadon is hagyhatod a lakasban, csak a szetraghato dolgokat kell magasabbra tenni es a lelogo dolgokat kell feljebb akasztani, hogy ne tudja lerantani. Elektromos zsinorokhoz ne ferjen hozza! Nagyjabol ennyit tudsz tenni.
13/14 anonim válasza:
A boxhoz/kennelhez szoktatásnak nézz utána.
Alap téma, hogy amíg sír, nem engeded ki, mert ezzel csak megjutalmazod ezt a viselkedést. Viszont egy ennyire kiskutyát meg normális ember nem vág be a kennelbe előzetes szoktatás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!