Üdv:Minden kutyásnak! Mit tegyek 2-éves boxerrel? ha vendég jön rájuk ugrál és nem tudom a helyére parancsolni. Nem szeretném bántani, elégé érzékeny és figyelmes.
Szeretném ha többen írnának a kérdésenre,
Előre is köszönöm, a válaszokat!!
1) minek jon vendeg,ha nem szereti a kutyat??
2) A vendegnek van mosogepe,majd hasznalja. De meg is hivhat titeket etterembe es akkor nincs ott a kutya.
3) A kutyahoz odamesz es megfogod es leemeled a vendegrol. Kozben mondod neki,h ne csinald. Ne ugorj fel.
4) Igazabol meg kene kerni a vendeget,h menjen ki es jojjon be ujra. Ha megknt ugrik a kutya,akkor megint az elobb ismertetett dolog.
Addig jojjon be ujra a vendeg,amig a kutya nem ugrik fel ra.
Lehet meg kozbeiktat i egy “Ul” /“Marad “parancsot,mielott kinyitod az ajtot a vendegnek.
Az ulve marad parancsot elozoleg gyakorold be otthon . Akar falattal radicserve ,akar simogatassal dicserve. Stb.
Hasonlo meretu kutyam van. Felnotten vettem es 1 het alatt tanitottam meg,h ne ugorjon fel az emberekre.
Van reszletes tanitokonyvem : hogy tanitsd aparancsokat stb. Irj nyugodtan privatot.
(Sorrendisegi szabalyokat ismered? Betartod? ——> Ezzel tudod jelezni a kutya nyelven egyedul,h te vagy a fonok es rad fog hallgatni automatikusan. Nem veressel!!
Ha felugrik lökd le,és mond hogy nem.Ültesd le,maradjon nyugton.
Nem ő fogad vendéget,hanem te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!