Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szökés ellen mit???

Szökés ellen mit???

Figyelt kérdés
Örökbefogadtam egy kutyát .Egyáltalán nem foglalkoztak vele ,megsajnáltam.2 évesen se egy oltás se féreghajtás semmi . Teljesen rendbetettem,az orvosi költségei elég zsebbenyúlós volt .Most meg folyamatosan szökik. A kapunk alatt kifér ,nem tudjuk úgy megcsinálni ,hogy ne férjen ki. Mindenhol azt olvasom ,hogy "lesz.r " és ezért megy.Oké de akkor hogy tudom megnevelni ,hogy ne menjen ?Egyenlőre kutyasuli kilőve,mert tényleg sokat költöttünk és a férjem már ott tart ,hogy vigyük vissza .Segítsetek.
2021. júl. 17. 12:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
80%
Lefárasztod agyilag és fizikailag, ivartalanítod és megcsinálod a kerítést vagy bent tartod.
2021. júl. 17. 12:45
 2/21 A kérdező kommentje:
Ivartalanítottam is .Az volt első körben.Minden nap foglalkozok vele ,viszem futni. Az a baj ,ha kiviszem pórázon nem hajlandó elvégzni a dolgát . Póráz nélkül abban a pillanatban szökik.
2021. júl. 17. 12:47
 3/21 anonim ***** válasza:
65%
Ha szökni akar úgyis fog. Keres magának valamit, amivel vagy ahogy megoldhatja. Benne van a vérében. Milyen fajta?
2021. júl. 17. 12:55
 4/21 A kérdező kommentje:
Bischon Havanase meg valami mix. Kistestű .
2021. júl. 17. 13:03
 5/21 anonim ***** válasza:
74%
Pedig suli fog kelleni.
2021. júl. 17. 13:07
 6/21 anonim ***** válasza:
89%

Hasonló örökbefogadott kutyám van. Akkor lehetett kb. 1 év körüli. Ő is kibújt mindenhol. A legapróbb helyen is. Férfi családtagok mondogatták: na, itt aztán nem tud kimenni. Kiment.

Volt, hogy az utca végéről hoztuk vissza, egy fiúkutyának udvarolgatott:)

Máskor két házzal arrébb kibontotta a keritést és ott találtam rá. Ott ültek egymás mellett az ott lakó öreg kutyával. Volt, hogy a melléképület tetején sétálgatott, a mai napig nem tudjuk, hogy tudott oda felmenni.

Ezért aztán benti kutya lett, de napközben szabadon mozoghat a kertben.

2021. júl. 17. 13:16
 7/21 anonim ***** válasza:
29%
Hát ez szép és jó 6os, de az én anyám például nem enged állatot a házba, kivétellel sem, nem tudom mit csinálhatnék a hasonló kutyámmal... Több százezret költöttünk a kerítésre, de valahol mindig kimegy a kutya, és ha megjavítjuk kitalál mást...
2021. júl. 17. 13:27
 8/21 anonim ***** válasza:
83%
Esetleg kennel építése amíg jobban megszokja a környezetet?
2021. júl. 17. 13:31
 9/21 anonim ***** válasza:
81%

6-os vagyok,

A kennel jó ötlet, csak így fogja megszokni az új helyét.

Okos kutyusok, igen mindig kitalálnak mást. Ráadásul, ha rajta kaptam a szökésen még alkalmi süket is volt, hiába kiabáltam utána, ment amerre akart.

Fárasztó időszak volt nagyon meg idegeskedés.

2021. júl. 17. 13:39
 10/21 anonim ***** válasza:
13%
Kösd meg!
2021. júl. 17. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!