Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van akinek bevált a coyote...

Van akinek bevált a coyote roller fence (forgó rúddal felszereltség kerítés), szökés ellen?

Figyelt kérdés

[link]

Ez. Házilag lehet így megcsinálni, vascső és rajta forgó PVC cső segítségével, ami fel van rögzítve a kerítés tetejére, így ha kutya kifelé akar mászni, a mancsa lepördül róla és nem tud kimenni. Most készülök csinálni, kíváncsi vagyok, van-e valakinek.

2019. máj. 3. 06:45
 1/3 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem nem hatásos. Ha megakad, nem forog rendesen simán kijön, plusz nem feltétlenül abba kapaszkodik meg.

A kerítés legyen magas, stabil és betonozd alá.

A kutyára pedig szánj több időt, fáraszd le jobban mentálisan és fizikálisan is. A keresőfeladatok, trükközések és kutyás sportok rendesen le tudják szívni.

Ha ezek megvannak és még mindig szökik, keress fel egy szakembert. Talán ő jobban tud segíteni.

2019. máj. 3. 11:53
 2/3 A kérdező kommentje:

2 meter magas, beton alapu eleve. Hegesztve lenne ra a forgo ket oldalt, kb 2 meres hosszu szakaszonkent, stabilan. Az eletben nem esik le. Megakadni nem tudom, fog-e, mert meg eloben sosem lattam.

Ok, farasztom, tanitom, de ez nem 5 perc es ezalatt is kell dolgozni jarni :) Utanam jonne ki, nem vilagot latni amugy. Mar addig eljutottunk, hogy HA indulas elott egy fel orat simogattam, nem indulaskor lat aznap eloszor, es jo lassan megyek otthonrol el, es figyelem, amint nyuszog vagy ugral, raszolok es abbahagyja. A csalad tobbi tagja egy ideig meg otthon van miutan en elmentem hajnalban, ha nagy gond van felhivom oket h megy ki, hivjak vissza. (latom a hazunkat a buszmegallobol). Reggel setalnak vele egy orat. Ha ok is indulnak, akkor meg a szomszedok figyelnek, mit csinal. Szoval kell egy megoldas arra, ha megis megprobalja. Alul nem tud(ott eddig meg) kimenni, nagyon remelem, hogy nem fog a fold ala asni fel metert...

2019. máj. 3. 12:23
 3/3 A kérdező kommentje:
kesz van, jo lett. De azota nem akar kiszokni, hogy egyszer nagyon ra lett szolva, tehat kiprobalni nem igazan tudom...majd kiderul. Leirom, ha lesz tapsztalatom.
2019. máj. 10. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!