Szagtalanításra mit használjak?
Van egy fiú yorkink, az idvarunk nagyon kicsi, 6*4 méter és kevés heyle van pisilni. Nyilván járunk vele sétálni... Viszont az is nyilvánvaló, hogy a kertbe is piszkit. Annyira büdös hugyszag van, hogy rögtön megcsapja az ember orrát ha kint ül csak két percet akár. Semmit nem találtam a neten ami elnyomná ezt a szagot. Sokan mondták, öntsek hipót oda, de félek, hogy azt felnyalja. Valami olyan megoldás kell, ami rá nem ártalmas, de a szagot eltávolítja, semlegesíti. Nem akarom onnan leszokatni, csak ne érezzem a pisi szagot 😩
Valakinek tapasztalat illetve ötlet?
Köszönöm
Pontosan..honnan is? A kertben hová pisil,hogy hipót öntenél rá?
1.Ivartalaníttasd ki.Az ivaros kutya jelöl és mivel körbe jelöli a házat ez a büdös nem konkrétan a pisi.
2.Földre,homokba,fűre pisiljen ne kőre,csempére,betonra,stb.
Arra inkább szagtalanítót használnék a hipónak olyan szaga van amitől még inkább oda akarná járni.Sanytol például jó.
3.Ha furcsa szaga van akkor érdemes orvossal megnézetni nincs-e valami baja.
És ha gyakrabban vinnéd pisilni, egy 5 perces e.ü. sétára?
Vagy nem megoldható?
A kertben minden fele piszkít vagy 1 helyre?
Ha több helyre, akkor próbáld 1 sarokba beszoktatni.
Ecetes víz, az nem ártalmas.
Én kölyök kutyámnál hasznéltam míg nem lett szobatiszta ecetes vízzel mostam fel.
Most meg az idős szukámnak inkontinencia problémái vannak,így van,hogy becsurrant. De a gyógyszert mellett keveset.Így a felmosó vízbe ecetet öntök, nincs ecetszag viszont remekül semlegesíti a szagokat.
Ha van konkrét helye ahová pisil érdemes lenne ott leönteni legalább reggel-este.
Sajnos kicsi az udvar így nyilván elkerülhetetlen,bár nem tudom a növények az ecetes vizet mennyire bírják hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!