Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Létezik hatékony kutya szagtal...

Létezik hatékony kutya szagtalanító spray/tabletta?

Figyelt kérdés

Esetleg más hatékony módszer?

Olyat szeretnék, ami a kutyáimat nem zavarja, mégis enyhül tőle a szaguk.

2012. júl. 20. 14:01
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Talán fürdetés??! Én 2 hetente fürdetem a kutyáim és nincsen kutyaszaguk.

De már láttam valamelyik állateledelesben ilyen célra való tablettát egy doboz 500Ft volt de kétlem, hogy sokat érne...

2012. júl. 20. 14:03
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem bírod a kutyaszagot, ne tarts kutyát! Lehet, hogy a komfortérzetednek jót tenne a kutya kéthetenkénti fürdetése, vegyszerezése, de a kutya bőrének nem nagyon használ.
2012. júl. 20. 14:06
 3/8 anonim ***** válasza:
66%

jujj ilyen sűrűn nem szabad fürdetni!!! (az egész kutyát)

Kérdezősködj nagyobb boltokban....

2012. júl. 20. 14:11
 4/8 anonim ***** válasza:
66%

Csökkenti a kutyaszagot

-ha jó eledelt esznek

-ha sűrűn fésülve van a bundájuk

-nincs szájszaguk, ürül a bűzmirigyük, ha rendszeresen kapnak rágni való csontot.

Fürdetni samponnal nem szabad sűrűn, ahogy a többiek is írták. Az én kutyáim évente 1-2 alkalommal vannak megfürdetve, de sűrűn ápolom a szőrüket és minimális szaguk van, amit csak közvetlen közelről a szőrüket megszagolva lehet érezni, de ez is inkább olyan, mint a "hajszag"!

2012. júl. 20. 14:18
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

első vagyok

Egyik kutyám Máltai a másik meg Tacskó. A Tacsi 6 éves a bőrének semmi baja. + lakáskutyák. A Máltainál a tenyésztő is ajánlotta a gyakori fürdetés, bár őneki nem igazán van kutyaszaga, de így marad szép fehér a bundája. + mikor kiállításara megyünk ő akkor hetente fürdik. Persze megkérdeztem erről az állatorvost és azt mondta a kutyának semmi baja nem lesz az ilyen gyakori fürdetéstől. + vannak olyan fajták mint azok a fajták mint pl. az Afgán agár akiket meg igen is kell hetente fürdetni.

2012. júl. 20. 14:19
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
én 2-3 havonta fürdetem a kutyámat, mert mindig a legnagyobb retekbe szeret belefeküdni. nincs kutyaszaga, de egyszer furminátorhoz ajándékba kaptam furminátor szárazsampont, spray, nagyon jó illata van, kicsit befújom, és kész. a bundáját is felfrissíti, és jó illata lesz.
2012. júl. 20. 14:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Nálunk a samponos fürdetés csak akkor szokás, ha valami kiállításra készülünk. A gond az, hogy nem simán kutyaszaguk van. Retrieverek, naponta fürdenek az előttünk lévő patakban ami egy termálfürdőből folyik ki, és furcsa savanykás szaguk lesz tőle. Télen (mikor kerüljük a fürdést) sosem érezni, így viszont mikor esténként a folyosón fekszenek, nagyon erős. Nem szeretném emiatt eltiltani őket a fürdőzéstől, ezért tettem fel a kérdést.
2012. júl. 20. 14:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja, így már más! Biztos a termál víztől van furcsa szaguk. Ha babahintőporral beszórod őket és jó alaposan kifésülöd a bundájukat, felfrissülnek, jó illatuk lesz és nem árt sem a szőrnek, sem a bőrnek.
2012. júl. 20. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!