Létezik hatékony kutya szagtalanító spray/tabletta?
Esetleg más hatékony módszer?
Olyat szeretnék, ami a kutyáimat nem zavarja, mégis enyhül tőle a szaguk.
Talán fürdetés??! Én 2 hetente fürdetem a kutyáim és nincsen kutyaszaguk.
De már láttam valamelyik állateledelesben ilyen célra való tablettát egy doboz 500Ft volt de kétlem, hogy sokat érne...
jujj ilyen sűrűn nem szabad fürdetni!!! (az egész kutyát)
Kérdezősködj nagyobb boltokban....
Csökkenti a kutyaszagot
-ha jó eledelt esznek
-ha sűrűn fésülve van a bundájuk
-nincs szájszaguk, ürül a bűzmirigyük, ha rendszeresen kapnak rágni való csontot.
Fürdetni samponnal nem szabad sűrűn, ahogy a többiek is írták. Az én kutyáim évente 1-2 alkalommal vannak megfürdetve, de sűrűn ápolom a szőrüket és minimális szaguk van, amit csak közvetlen közelről a szőrüket megszagolva lehet érezni, de ez is inkább olyan, mint a "hajszag"!
első vagyok
Egyik kutyám Máltai a másik meg Tacskó. A Tacsi 6 éves a bőrének semmi baja. + lakáskutyák. A Máltainál a tenyésztő is ajánlotta a gyakori fürdetés, bár őneki nem igazán van kutyaszaga, de így marad szép fehér a bundája. + mikor kiállításara megyünk ő akkor hetente fürdik. Persze megkérdeztem erről az állatorvost és azt mondta a kutyának semmi baja nem lesz az ilyen gyakori fürdetéstől. + vannak olyan fajták mint azok a fajták mint pl. az Afgán agár akiket meg igen is kell hetente fürdetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!