Deofill szagtalanító tabletta tüzelő szukán?
Figyelt kérdés
Tüzelő szukán szeretném alkalmazni és kíváncsi vagyok,h bevált e valakinek?2009. nov. 17. 15:45
1/10 anonim válasza:
Véleményem szerint egy tüzelő szuka szagát semmivel nem fogod tudni elnyomni úgy, hogy egy kan ne érezze meg - max számodra nem lesz olyan intenzív a szaga.
3/10 A kérdező kommentje:
ÓÓÓ már vártam,köszi!Nem ez volt a kérdés.Had döntsem el én,h mit csinálok a díjnyertes ősöktől való,rendszeresen kiállításozó kutyámmal. Később komolyabb terveim vannak a vele,csak még fiatal!Ok,h van egy pár buta kérdés is az oldalon,nem kéne mindet egy kalap alá venni! Én pusztán arra lennék kíváncsi,h vki próbálta e már?
Érdekes,h minden kérdésre az a válasz ezen az oldalon,h ivartalaníts, mocskos szaporító. :S
2009. nov. 17. 18:32
4/10 anonim válasza:
Én nem ilyet, de próbáltam már "kutyariasztó sprayt", ami elvileg elriasztja a kant is, ha tüzel a szuka. Nem riasztotta el, semmit nem ért....
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Hát majd elválik,ma kezdtem el adni neki.Állatorvos ajánlotta,azt mondta 1-2 nap és hat.Hátha...:)
2009. nov. 17. 19:36
6/10 anonim válasza:
Ha az ajánlott adagot adod a kutyának mindjárt a tüzelés megkezdésekor, valóban szagtalanít, persze, nem 100 %-osan. Klorofill is jó erre a célra.Régen én klorofill pasztát használtam belsőleg.. Persze, a közvetlen közel kerülő kant nem fogja megtéveszteni. Ha sétálni viszed,még érdemes akár egy intim sprével befújni.
7/10 anonim válasza:
Semmit nem használ, el is árulom miért. A kan a szuka vizeletének a szagát érzi ilyenkor, azt viszi el a szél akár kilométerekre. Ezen pedig semmilyen tabletta nem fog lényegesen javítani. Annyira erős illata van hogy még én is megérzem, bár megjegyzem egy átlagemberhez képest kifejezetten jó az orrom.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Idézem ami rá van írva:"A vizelet és a széklet szagát csökkent,maró,agresszív hatását közömbösíti,ezáltal kíméli a növényzetet és a pázsitot is. Dupla mennyiségben adagolva az ivarzó szuka nem vonzza a hímeket"
Hát nem tudom,de ma feltűnően nyugodtabb a kanom,pedig még csak 2 napja szedi a szuka.:)
2009. nov. 18. 18:48
9/10 anonim válasza:
Kérlek írd le a további tapasztalataidat is, én még mindig tartom a véleményem hogy nagyban nem befolyásolja a dolgot de hátha tévedek. Akkor veszek ilyet én is..
10/10 A kérdező kommentje:
Hát nagyon úgy néz ki,h nekünk bejött ez a bogyó.2 napja teljesen nyugodt a kan. Előtte őrült módjára szaladgált fel-alá,kereste a lehetőséget,h hozzá férhessen a szukához. Persze amikor helycserénél egymás mellett mennek el akkor felspannolja magát,de rövid időn belül lenyugszik.Én ezzel a "teljesítménnyel" is bőven meg vagyok elégedve,mert nem az volt a célom,h össze lehessen engedni őket,hanem,h ne legyen tiszta depi a kan. Persze ha az lenne a szitu,h kutyaközösség felé kéne sétáltatni őket,nem biztos h ilyen elégedett lennék vele,de ők ilyenkor kénytelenek beérni az udvarra,minthogy kockáztassak. Így azt mondhatom,nekünk bevált.:)És a durva,h csak 1100ft 50 db-os dobozzal. De a neten már láttam 800 ft körül.És kizárólag természetes alapanyagokból van(Yucca shidigiera kivonat)
2009. nov. 20. 06:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!