Hogy lehet felkészülni?
Hát ezzel ÖV-zni...örülj szerintem ha engedelmeskedik majd neked a legtöbb szituációban,illtve kerten kívül.
Fejlett a területvédő ösztöne nem kell azt mégjobban kihozni belőle...
Egy sima kiképzésen először az engedelmességi gyakorlat van. Én olyan suliba jártam ahol nem volt csibészelés engedelmességi nélkül. Vagyis ha lemaradt valaki az első részéről akkor nem csibészelték a kutyáját azon a foglalkozáson.
Szerintem nem néznek ki. Az alap dolgokat megtanulod vele, főleg az engedelmességi gyakorlatot. Az őrző védő részét meg meg tudod nézni, kérdezni, és ha van kedved, és a kiképző is úgy látja akkor be is tudsz állni vele.
Mi se néztük ki a pumis gazdát. Nagyon jó fejek voltak. :-D
Nincs mit! :-)
Pesterzsébet, Kapitánypusztaiba. Nekünk az van most a legközelebb.
Kérdezősködj kutyásoktól,hogy ami nálatok közel van esetleg ha több is van akkor melyiket ajánlják. Hidd el, hogy segíteni fognak a suliban. :-)
Én is JHzok és csehszlovák farkast vezetek fel állandóan.Idejében kell elkezdeni a tanítását,az biztos.És igen ,erős kézbe való.Egygazdás kutyának mondanám,és gazdijához állandóan hűséges és kedves marad.Amúgy elég gyorsan tanulnak!Nyomkövetésben meg nagyon ügyesek.
Hát én csak ajánlani tudom a csehfarkast mert nekem is a kedvenc fajtám és hogy igazán megedződj olvass sok kutyás könyvet meg próbálj kapcsolatokat felvenni akik már tapasztaltabbak...és még ott a kutyasuli is ahol sokat tudsz tanulni. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!