Kutyások! Választottatok már rossz helyet gyakorlásra vagy másra a kutyával, ami után kínosan, rosszul éreztétek magatokat?
Ne érezd magad szarul. Nem az ő területén voltál.
Persze, lehet hogy zavartad, de azt közölhette volna rendesebb hangnemben és korábban.
"Elnézést, nem tanítaná a kutyáját egy kicsit arrébb? Köszönöm, szép napot!"
Ha ott üvöltöztél volna fél óráig, hogy "Buksi, ide gyere bmeg, mert seggberúglak!!" akkor megértettem volna az öreget, de öt perc tréninggel mit zavartál meg?
Konkrétan ilyen nem volt, de én hajlamos vagyok már akkor is kellemetlenül érezni magam, ha csak túl sokan néznek egyszerre.
Amikor párom suliba járt a kutyájával, és a középfokú vizsgára gyakoroltak, volt olyan feladat, hogy bólyakerülés, meg kúszón keresztülfutás. Ez nálunk úgy nézett ki, hog fogtuk a kis kölcsön kúszónkat meg a kölcsön bólyát, kicaplattunk a közeli parkba, felállítottunk egy kis akadálypályát aztán én ültem egy padon, ők meg nyomták a gyakorlást. Voltunk a járókelők szerint kutyás bemutató, cirkusz, "jajjdecuki mitcsináltok", "mire jó ez" meg még minden mi szem szájnak ingere. Többet kellett magyarázkodni mint amennyit gyakorolni tudtunk a kutyussal, de volt jó oldala is, mert ameddig én beszélgettem a járókelőkkel, a kutyának plussz kihívást jelentett, hogy páromra figyeljen és ne énrám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!