Én csinálok valamit rosszul, vagy "rossz" macskákat választottam eddig?
Jelenleg van két macskám (egyik lány másik fiú) mind a ketten ivartalanítottak. Azt vettem észre, hogy eddig mindegyik macska amit láttam a sajátjaim kétszerese volt.
Prémium kaját kapnak, adok nekik vitaminokat is, rendszeresen külső, illetve belső parazitamentesítve is vannak, mégis sokkal kisebbek mint a többiek.
Már az is megfordult a fejemben, hogy mivel faluban lakok itt az emberek házi koszttal etetik a macskájukat és azért lennének nagyobbak?
Mi lehet az oka?
Nem mondanám őket vékonynak, nyurgának, sőt! Viszont a magasságuknál nagyon meglátszik a különbség. A lány cica 6, a fiú 4 éves, de nagyjából akkorák mint egy fél, vagy egy éves cica.
Köszönöm az eddigi válaszokat:)
És testvérek,"rokonok"?Mert az sem mindegy,lehet,a szüleik miatt ilyen testalkatúak.Nekünk testvérek,és látszik is a hasonlóság a picibb testalkatban.Szerintem,ha mindent megkapnak,ahogy írtad,nincs ezzel semmi gond!Gondolom a mérettől eltekintve kifejlett,egészséges cicák.Nem hinném,hogy a prémium tápok lennének rájuk ilyen hatással,annak ellenére,hogy sokan szidják,lehet jogosan az ilyen macskaeledeleket,ez nem fogja vissza őket a növésben.
Szóval nem "rossz" macskák:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!