Szerintem rossz szakot választottam, emberi erőforrások szakot hol érdemesebb tanulni?
Én nemzetközi gazdálkodás szakon tanulok, ebből kifolyólag van sok emberi erőforrásos, kereskedelem és marketinges, pénzügyes, gazdálkodás és menedzsmentes, turizmusos ismerősöm.
Ahogy te fogalmaztál "humán beállítottságú fejjel" nem biztos, hogy a felsoroltak a neked való szakok. Azok mind a gazdaságtudomány területei, azaz matekos tárgyak. A közgazdaság erről szól, elég sok a matek, főleg az első 1,5 évben. Azonban tartom, hogy kellő szorgalommal semmi sem lehetetlen, csak elhatározás és akarat kérdése, meg tudod-e csinálni. De készülj fel, hogy nem kevés a matek. Nem lehetetlen átmenni, de elég sok embernek mumusai az effajta tárgyak, és nem mindenki elsőre megy át belőlük.
Pénzügy a "legnehezebb" az összes közül, hisz az a "legmatekosabb" (nevéből is gondolható).
Ha közgazdász szeretnél lenni, akkor azonban - kisebb túlzással - teljesen mindegy, milyen szakot végzel (mármint a közgazdaságon belül, nyilván). Ígyis úgyis közgazdász diplomát kapsz.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!