Hogy kell egy kutyának megtanítani a "fogd és tartsd" vezényszót?
Milyen több módszert?
Nem kértem többet, minthogy valaki aki tudja, legyen szíves leírni egy módszert amivel próbálkozhatok. Vagy akkora nagy dolgot kértem?
Látom nem érted meg. Kb 3 oldalban lehetne összefoglalni egy-egy módszert az apport tartásra, márpedig én egy ilyen kis bunkónak nem fogok ennyit írni.
Úgyhogy tessék, íme a nagyon rövid verzió: ráformálod a kutyát klikkerrel, hogy fogja és tartsa meg. Vagy jól megalapozott utánzás tanulással építed fel. Vagy modellezéssel belerakod a szájába és felépíted, hogy egyre inkább ő fogja meg és tartsa. Szívesen.
Na valami ilyesmire gondoltam, de nem a te stílusodban.
A kutyám volt kutyaiskolába, illetve az alap vezényszavakat magam tanítottam meg neki az internetről összevadászott és az iskolából kapott információk alapján. Csak a "fogd" ami hiányzik a repertoárból.
"kis bunkónak"
Kár volt ehez a kérdéshez hozzászólnod. Gratulálok.
A kajajat ugy add oda,h ez a tied.
Ebbol tudja,h az mit jelent.
Igy ha nyujtasz egy plussallatot,mondd,h a tied. Mi az utcan seta kozben gyakoroltuk egy plussallattal!
Elotte otthon jutfalattal.
Az eresztet ugy tanultuk,h enyem. Arra elereszti. Enyem! Ereszd el!
Gondolkodj mindig. H lehet ravezetni!! A kutyaneveles tanitas szintiszta logika.
Mi se jartunk kutyaiskolaba,mert akaratam,h a kutyambol felelmi agresszios kutyat csinaljanak az orditozo idegbeteg oktatok.
"Vagy akkora nagy dolgot kértem?"
Te nem kéred, hanem követeled és vérig vagy sértve, ha nem teljesül a követelésed. Ennyit a stílusodról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!