Diesel221 kérdése:
Hogy tudnám a fekszik, lábhoz, marad vezényszót megtanítani a 10 hónapos labradoromnak?
Figyelt kérdés
Nagyon okos,értelmes csak én nem tudom hogy tanítsam ezeket be neki2013. aug. 22. 09:36
1/19 anonim válasza:
101 kutyatrükk cimű könyvet keresd meg én is ebből tanítok a rottimnak eléggé szájbarágósan elvanírva mit hogy csinálj!
2/19 A kérdező kommentje:
Tudsz linket küldeni a könyvről online?
2013. aug. 22. 13:00
4/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom innen letölteni. Valami másik link?
2013. aug. 22. 13:45
6/19 zsuzsabazsa válasza:
Diesel! Nem hinném, hogy te nem tudnád.
7/19 A kérdező kommentje:
Komoly nem tudom
2013. aug. 23. 13:26
8/19 anonim válasza:
Zsuzsabazsa! A kérdező Diesel221, akire Te gondolsz a Diesel23. Szerintem keverted a két nicknevet.
10/19 zsuzsabazsa válasza:
Miután a kutyád pórázon eltávolodik mellőled akár balra akár előre, vagyis nincs a lábad mellett szorosan akkor a pórázzal apróbb de erélyesebb rántásokkal a bal lábad mellé irányítod ezt addig kell csinálni míg a kutya laza pórázon nem jön a lábad mellett. Mikor a kutya betér a bal lábad mellé, a vezényszó hallatán azonnal dicsérd meg. Lapogasd meg a bal lapockáját. A kutya, hogy elkerülje a folytonos apróbb berántást jobbnak látja, hogy a lábad mellett meneteljen. Ezt a láb mellett való követést cifrázhatod balra és jobbra való fordulatokkal is. A kutyával együtt irányt váltasz hol jobbra, hol pedig balra. Ha a kutya szépen jön és a póráz laza akkor menet közben is lenyúlhatsz a kutya oldalára és megpaskolhatod és mondd neki azt, hogy okos kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!