Kan kutya mellé szukát érdemes venni társnak? Jobban elfogadja vagy a nem lényegtelen?
Figyelt kérdés
Ugyan olyan fajtájú kutyát szeretnék,de a nem felől még nem döntöttem.Érdekelne,hogy számít-e a neme.
4 éves a kutya,kölyköt hoznék mellé.
2021. júl. 7. 00:32
11/13 anonim válasza:
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a választ.
Nem tudom mit kötekedsz,bal lábbal kelhetnél fel.Édes mindegy,hogy ivaros vagy ivartalan a kutya.Ivaros és ivartalan kutya viselkedése is lehet domináns vagy épp agresszív más kutyákkal szemben.
Mindkét kutya kell ahhoz,hogy jól kijöjjenek.De mivel kölyköt akarsz jó eséllyel nem lesz gond,főleg ha ivartalanítva lesz az is.
Hozzá fog igazodni a másik kutyához.
12/13 anonim válasza:
Ellenkezo nemuek sosem rivalizalnak ... szerintem ez a jo dontes!
13/13 anonim válasza:
Jó vicc #12 :D te sem láttál még közelről kutyát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!