Mi a véleményetek a fajtatápokról? Érdemes venni, vagy ez lényegtelen?
Igazabol, nemtudom, de ha a premium tapok nem tesznek kulombseget kolyok, es felnott kozott, akkor szamomra azok "tulhype-olt draga szrok".
Amugy, szerintem, etesd inkabb valtozatosan. Inkabb neha kicsit kevesbe "premium" tappal*, minthogy csak egyfajtat egyen egesz eleteben @_@ Gondolj bele, mintha neked eleted vegeig csak a kaviar, a libamaj, es a lazacszelet lenne, amit ehetsz.
Az elso fel evben meg funy, de aztan mar olnel egy szelet (tescos)parizsiert. :P
Nem tescos es hasonlo tapra gondolok, de coshida, whiskas, kitekat, es hasonlo "azert nem annyira vacak" tapok siman mehetnek a valtozatos etrendert.
Hát, Whiskast szokott enni, azt nagyon szereti, meg én nem csak tápot adok neki, hanem húst is. A többi cicának is, szerintem szükségük van húsra és csontra is, így elég sűrűn kapnak a táp mellé ezt is. Ez így elég, vagy vegyek bele még valamit az étrendjükbe?
Ja és tojást is szoktak enni és természetesen amit elcsórnak a konyhából :D
Én viccnek találom a RC tápokat úgy ahogy vannak pont azért, mert annyi fajta van és az áruk is...
Acana vagy Orijen teljesen jó, speckó táp a betegnek kell, azt meg az állatorvos megmondja melyik legyen.
Én adtam egy ideig a sziámimnak sziámi RC tápot, de hihetetlen sokat felzabált belőle, krva drága volt, sokat hányt, pedig elvileg attól is direkt a fajátájának való, hogy különlegesen alakították ki a szemeket, így nem tud habzsolni és hányni, mert ez jellemző a fajátájára. Duma volt az egész, összetevők szempontjából is jobban tetszett az acana, royalt már nem is veszek neki többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!