Kan kutya mellé szukát érdemes venni társnak? Jobban elfogadja vagy a nem lényegtelen?
Ugyan olyan fajtájú kutyát szeretnék,de a nem felől még nem döntöttem.Érdekelne,hogy számít-e a neme.
4 éves a kutya,kölyköt hoznék mellé.
Ellenkezo nemu legyen es megado legyen.
Lenyeg ,h ellenkezo nemuek es csak max 1 legyen kozuluk dominans. Vagy egik se legen dominans!!
Steril kutyából mióta lesz 'nem kívánt alom'? :D
Az enyém elég vegyes személyiség.Egyes kutyákkal szemben megadó,másokkal kissé domináns ezért is okoz fejtörést.Nemük is végül is elhanyagolható, volt olyan kan akivel jól kijött,és volt olyan szuka is.De olyan is van akit egyáltalán nem kedvel látásból sem..🤔
Havanese-Shih tzu mix,mellé egy fajtatiszta Shih tzu-t szeretnék.
Semmi közöd az ivarához,vagy ahhoz hogy mit akarok vele tenni,nem kötelességem kiaggatni mindenhová,hogy ivartalan.
Másik kutyát akarok mellé.Ha van érdemben a témához megjegyzésed azt szívesen olvasom,a többivel fárassz mást.
Kerültem a választ? Hol? Te agyhalott,egy válaszom van abban is megkaptad,hogy steril.Az,hogy nem válaszoltam eddig b*szottul nem jelenti,hogy kerültem csak mondjuk dolgozom is néha.Tudod,mint a normális emberek.
Menj már innen és ne fárassz tovább,komolyan..
Majd lefotóznom neked mindjárt,hogy mi van a kutyám lába közt,nem? Meg is akarod tapogatni? Csak hogy megnyugodjon a pici lelked..
NINCS közöd az ivarához.
A kutya jól kijön alapvetően kutyákkal,ha azok nem agresszívak vagy dominánsak vele szemben NEMTŐL FÜGGETLENÜL.
Le is írtam ezt is abban az egy válaszomban.Egy kiskutya nem tudom,hogy milyen reakciót váltana ki belőle,ezért van a kérdés is.
A továbbiakban NEM vagyok kíváncsi a válaszodra,ha válaszolsz sem.Csak nyugodtan koptasd a billentyűt.Bárki mást szívesen pontozok fel az értelmes,nem kötekedésnek szánt válaszokért.
Ha kannal is elvan akkor nekem kan is megfelel,nem azért érdekelt mert nekem kölykök kellenek.Hanem mert kell és akarok egy társat a kutyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!