Az lehetséges, hogy a 6-7 hetes puli kutyámnak szorulása van? Fél órája próbálkozik kakilni, de nem sikerül.
Sajnos lehet :( Nézd meg, hogy esetleg nem túl hosszú-e a szőre és az előző kakiból nem maradt-e ott és az tapadt össze :( A miénknél sajna ez volt :( De miután ezt orvosoltuk (olló, kesztyű, nyugalom és két ember) utána ment szegénynek. Ha nem ez a baj, akkor szerintem állatorvos, ügyelet, hogy ne szenvedjen szegény. A későbbiekben pedig kiegyensúlyozottabb étrend.
Sok sikert és javulást, remélem tudtam segíteni.
Üdv: egy pulimániás :)
Szia!!! Ha nem kakil akkor adj neki egy kicsi tejet NE HIGISD FEL!!!Ennek pár orán belül hatnia kéne. Ha nem hat akkor Dokihoz kell menni. Nem rágott szét labdát vagy valami ilyesmit? mert ha igen akkor lenyelhette a darabokat és emiatt is lehet szorulása. Ha nem hat a tej és nem rágott szét semmit akkor RÖGTÖN DOKIHOZ KELL MENNI!!!
Remélem segitettem. Majd ird meg hogy mi lett a kutyussal!!!
Előző véleményezőhöz hasonlóan én is arra gondolok, hogy esetleg megevett valamit. Ebben a korban minden elképzelhetőt és elképzelhetetlent befalnak, és le is nyelnek belőle bőven. Mindenképpen beszélnék egy állatorvossal, jobb félni, mint megijedni alapon. Ő majd megmondja, mire figyelj pontosan, hányni próbált-e, van-e hasi puffadás, stb.
Az előzőhöz még annyit fűznék hozzá, hogy a tej ebben a korban nem biztos, hogy meghajtja a hasát, ugyanis a kicsi kutyák gyomrában még jelen vannak azok az enzimek, amik a laktóz lebontásáért felelősek. Ez 3-4 hónapos korig eltűnik, azután már a tej hasmenést okoz. Addig viszont nem biztos.
Hát igazából már tegnap elmúlt (((mielőtt elolvastam a válaszokat))),mert adtunk neki kamilla teát és olíva olajat---egy állatorvos tanácsára---!Azért köszi!:)
A legelső kakijában---a szorulás után---egy féreg volt!
->Ez miért van?!:(
Pénteken kapja meg a második féregtelenítőt!
Szia!!!
A férgességet más kutyától is elkaphatta ha más kutyákhoz szoktátok engedni. Ha nem engeditek akkor nem tudom hogy mitöl lehet,de reménykedjünk hogy nem lessz több féreg belölle. Amugy meg az anyukájátol is átvehette férgességet.
Majd ird meg hogy milett vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!