7 hónapos, vagyis kamaszkorú Labradorom van. Az érdekel, hogy mikor kezd el egy kicsit lehiggadni, lenyugodni, mikor kezd el apadni benne a kölyökkori energiatöbblet? Ha ez számít, nem munkavonalas Labrador, hanem angol, avagy show vonalas csoki labi
Labik ahogy a vizslák is örökké pörgősek lesznek. Vadász kutya. Tehát nagy mozgás igényű pörgős fajta.
Én 10 labit ismerek(kutyafuttó,ismerősök) különböző korút a legidősebb 9 éves le van őszülve,de pörög mint állat.
Ha ennyire zavar a pörgőssége akkor más fajtát kellett volna választani :)
A vizslások azt mondják, a vizsla sokkal energikusabb.
Amúgy meg az nem zavar, ha nem egy lomha valami a kutya, én a túlzott kölyökkori energiáról beszélek, az más. Köze sincs a 9 éves kutyákhoz.
7 honaposan meg nem kamasz, hanem kozepso csoportos ovis. Az ivarosodas kornyeken fog kamaszodni amit az ivartalanitas talan tompit egy kicsit. Na, de utana jon a dacos korszak :)
Kutya egyenisege folott csak szigoru es kovetkezetes nevelessel lehet felul kerekedni, de ha nincsenek szigoru elvarasok a kutyaval szemben mert mondjuk soha nem fogtok vadaszni jarni, akkor a kutya idosebb koraig is megmaradhat a kutya egyenisege. Az pedig olyan amilyen :)
Minden kutyanak 2-3 eves korara azert beno a 'feje lagya'.
A mozgasigenye adott. Azon csak mozgatassal lehet felulkerekedni.
Ha ennyire nem tetszik,felnott oreg kutyat kellett volna valasztanod. A tenyesztok felnottet is adnak el. Sot oreget is.
Nekem egy 6 éves Labim van. 3 éves kora körül nyugodott le, ha vizet lát, akkor mondjuk se kép
se hang. Ugyanúgy játékos még, de tvzik is velem, ha arról van szó. Változó. Kb 1 évesen eszébe nem jutott tvzni velem. Folyamat hozta a labdáját, vagy kaja után kutatott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!