Munkavonalas kutyáknak nem szabad félnie a durrogástól?
Figyelt kérdés
Pl vadász fajták, mint a vizslák, labradorok, azok közül is inkább a munkavonal, illetve őrző-védő fajták pl németjuhász.2020. dec. 31. 23:15
1/12 anonim válasza:
Mindegyikben léteznek lövésfélő egyedek.
2/12 anonim válasza:
Minden kutyát fokozatosan szoktatni kell, a vadászok sem csak kiviszik terepre 'azt nem fél a kutya meg tudja mit, hogy kell.
3/12 anonim válasza:
Vannak kutyak, akik alapbol nem felnek, es vannak, akik meg hozza vannak szokva, mert pl jarnak vadaszni, vagy mittudomen, ok meg ezert nem felnek. De attol meg, mert munkavonalas, felhet.
5/12 anonim válasza:
Enyem ,nezi az iranyt,ahonnan jon es parancsra megy tovabb a cel fele. Orzovedo. Elokepzetten vasarolt.
6/12 anonim válasza:
Én jártam egy ideig egy lőtér mellé őv-ni, szerencsére sose zavarta a hang. Amikor kezdtünk, akkor volt 3.5 hónapos, mali.
7/12 anonim válasza:
Egyebkent IGP-n van loveskozombossegi feladat tudtommal.
8/12 anonim válasza:
Tenyészszemlén, körungon, IGP-n van lövés. És szűrik a lövés félő kutyákat.
Egyébként pedig ha a kutyának jó az idegrendszere és egy normális alap képzést kap erre (is), nem fog félni. De az, hogy "munkavonalas", még nem jelent egyben jó idegrendszert, jó ösztönöket vagy egészséget is.
9/12 anonim válasza:
Nekem van lövésálló kutyám, de fél a petárdától, tűzijátéktól. Na nem olyan szinten, hogy sokkos állapotban van vagy világgá szökik, de például ma esti eü sétánál ment volna haza, nem akart sétálni, nem érezte jól magát.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2021. jan. 1. 02:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!