Létezik rajzos munkavonalas német juhászkutya kennel? Tudnátok nekem ajánlani?
Ha menhelyi kutyát akarna akkor nyílván nem tenyésztőt és kennelt keresne hanem azt írta volna,hogy 'ajánljatok jó menh00elyet'..
Külföldi kennelt tudok ajánlani nálunk leginkább a csapott hátú 'Rex' kutya van munka vérvonalban is.
Vagy azt tudom még ajánlani,hogy a munka kutyás nagy csopiba nézz be.Ott rengeteg tenyésztő is jelen van vagy elérhetőségeket tudsz kérni ezzel kapcsolatban.Régen a Steinhart kennelt láttam mindenhol ilyen kutyákkal,de nem tudom tenyészt-e még/ad-e ki kutyát még. :D
Nem. A rajzosak küllemvonalasak, nem fogsz rajzos munkavonalasat találni.
A munkavonalas jucik ordasak és igen, hazai tenyésztőtől is lehet normális munkavonalas kutyát kapni, akinek nem csapott a háta, de az nem lesz rajzos abban biztos lehetsz.
Külföldön esetleg nagy keresések után találhatsz régi típusú rajzos német juhászt, akinek nem ANNYIRA csapott a háta, zömökek, de azok sem munkavonalasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!