Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Társasági kutyafajták mellé...

Társasági kutyafajták mellé juhászkutya? Bevállaljam?

Figyelt kérdés

Szóval adott egy 2 éves mudi, aki megváltozott életkörülmények miatt nem maradhat az ismerősömnél (haláleset)

Nekem van már 3 kistestű kutyám, 1-5 évesek. Csivava, yorki és mopsz fajtájúak. Mivel tudják, hogy kutyabolond vagyok, megkérdezték, hogy betudnám-e fogadni a mudit a sajátjaim mellé. Nem szeretnék menhelyre adni, de nem tudják megtartani. A jelenlegi kutyáimmal napi 2 órát sétálok, otthon még szoktak játszani, aztán teljesen elfáradnak. Elég nyugodt alaptermeszetűek, de tudnak pörögni is. Hétköznapokon kb 8 órát vannak otthon egyedül. A mudival egyszer találkoztam, jófej kutya, kutyáimmal is jól kijött, bár kissé tartózkodó.

Esetleg még futni tudnék járni vele, olyan 5km távot, de azt se mindennap. Heti 4x talán. Régebben futottam.

Szerintetek így be merjem vállalni a mudit?

2019. aug. 20. 11:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kutyák jól kijönnek egymással és te el tudsz tartani még egy kutyát akkor persze,nincs akadálya.
2019. aug. 20. 11:33
 2/2 anonim ***** válasza:
75%
Így még ne. Egy mudinak a fizikai fárasztás édes kevés, bármennyi is legyen az. Akkor vállald be, ha tudsz vele dolgozni, sportolni valamit. Ha le tudod fárasztani az ösztönenergiáit és az agyát is!
2019. aug. 21. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!